26.11.2017

Viikko purkissa

Tän viikon kuulumiset:

* Mummu kävi arkena päiväseltään koiria kaitsemassa ihan muuten vaan ja vei Lunan & Nugan pikkulenkille. Nemo pääsi sitten pidemmälle laatuaikalenkille.
* Luna ei halua näillä keleillä ulos kolmea kertaa päivässä, joten ei olla pakotettukaan. Tietty, jos lunta on maassa (tällä viikolla parina päivänä), niin sitten menee mielellään.
* Nugan ontuminenkin selvisi, kun tiirasin vielä kerran anturat läpi, niin taskulampun valossa huomasin, että siinä oikeassa etutassussa oli pienen pieni viiltojälki, joten sitä varmaankin arkaili ulkona. Pidettiin kolme päivää tossua pihalla, laitettiin valkovaseliinia ja poika kunnossa! Aikamoista murinaa piti mielenosoituksellisesti, kun tossua laitettiin jalkaan :D Hassu. Lisäksi sitten ravisteli jalkaa ihan, kun olisi inhottanut moinen ylimääräinen jalassa.
* Nemo on päässyt muutamalle muullekin laatuaikalenkille tällä viikolla yllä mainituista syistä. (Säästeltiin siis Nugan jalkaa muutaman päivän, kun ei voinut olla varma, mistä könkkääminen johtui).


Isän sylissä on hyvä pötkötellä

* Nemo kävi pitkästä aikaa fyssarilla, kun tuntui, että takapää tärräsi aavistuksen normaalia enemmän. Nemohan on tärissyt pennusta asti aina, kun joutuu odottamaan tai kerjäämään paikallaan... Takaosassa olikin jumia enemmän, kun edellisellä kerralla, josta on varmaankin jo puoli vuotta aikaa. Mennään siis fyssarille taas jatkossakin.
* Nuga on ollut reippaana ja kilttinä poikana tallilla.
* Luna oli mummulan tuparihulinassa mukana. Oli kivaa olla syleissä, nuolla lautasta ruokapöydässä (apua :P) ja päivystää ikkunassa sekä ulko-ovella rappukäytävän ääniä.


Parsoneiden erikoiset nukkuma-asennot

* Helmi mamma on koko ajan nälkäinen, hyvä merkki! Pentunappula on käytössä ja saa ruokaa 1,5-kertaisen määrän, kuten tässä vaiheessa tiineyttä kuuluukin. Vielä jokusen viikon saa pennut masussa kasvaa <3 Helmin mammalomalle meille tuloon on enää reilu viikko!
* Synnytysasia on sovittu töissäkin eli pidän sen yhteydessä päivän pari lomaa, jos arkipäivälle osuu :)


Luna mummun sylissä


Ja ruokapöydässä :P

Hyvää alkavaa viikkoa! Ensimmäisen joulukalenterin luukun saa avata jo 5 yön kuluttua, hihhii.

P.S. Jos et ole vielä osallistunut arvontaan, sen voit tehdä täällä! Aikaa on huomiseen 27.11. klo 18 asti. (Taas on tullut palautetta, ettei kommentoiminen ja osallistuminen ole onnistunut Blogspotissa :/ Pitäisi onnistua, kun jätät "kommentti nimellä: (ja alasvetovalikosta) Nimetön". Muista silloin laittaa tekstin perään nimesi :)


Nugan tassutarkastus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!