13.11.2017

Liikehdintää ultrassa


Tänään oli jännittävä päivä, kun käytiin ultrassa ja kyllähän siellä vilskettä näkyi ja kuului! Meille odotetaan parsonrussellinterrierin pentuja syntyväksi vielä tämän vuoden puolella viikolla 50. Sopivasti viikko ennen joulua <3 Helmi (Finding Nemo's Diamonds Are Forever) on astutettu Vatilla (Gwragged Annwn Nathaniel). Näiden kahden kohtaaminen meni kuin romanttisessa elokuvassa, se oli rakkautta ensi silmäyksellä (linkin takaa löytyy tarina pariskunnan kohtaamisesta, tekstin lopusta). Pentujen sukutaulun pääset katsomaan tästä linkistä.

Helmi on luonteeltaan kiltti, iloinen ja reipas. Tyttö tykkää olla arkipuuhassa mukana, moikkailla koirakavereita, lenkkeillä ja riistaviettiäkin siltä löytyy. Erityisesti tyttö tykkää ruoasta, saunomisesta ja lapsista. Helmi on käynyt näyttelyssä, saaden arvostelun EH. 

Vatti on luonteeltaan reipas ja puuhakas perus parsonuros. Vatin kanssa on kierretty ansiokkaasti näyttelyitä, kuten tittelirivistä näkyy (respect!). Poika on kisannut myös agilityä nousten medi kolmos luokkaan. Vatti on käynyt luolilla, missä riistaviettiä ja tahtoa maanalaiseen työskentelyyn löytyy.  

Odotan näiden kahden jälkeläisistä iloisia, rohkeita ja toimeliaita parsoneita niin arkeen, kun harrastuksiin. Jos kiinnostuit tästä yhdistelmästä, niin ota rohkeasti yhteyttä anna.rekonen@gmail.com / p. 044-0277176.

2 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!