18.6.2017

Kesä on täällä!

Tampereella on saatu viettää ihania lämpöisiä kesäpäiviä! Toki joukkoon mahtuu myös niitä viileämpiä. Koirat on aika puhki heti, kun aurinko paistaa, eikä kovin pitkää lenkkiä voi heittää keskipäivällä. Nemo jää välillä varjokohtiin chillailemaan, kunnes taas jatkaa matkaa täydellä tohinalla kirmaten. Luna sen sijaan köllähtää pihassa siihen aurinkoisempaan paikkaan, laittaa silmät kiinni ja nauttii. 


Mitä sä kuvaat <3


Kesä Nunnu

Uimassa on käyty ja selvisin extempore hengissä kolmen kanssa ;) Viime kesänä vannoin, ettei enää ikinä, kun omat raajat meinaa lähteä irti. Nemo vetää rannalle, Luna kiljuu & tempoo vedessä ja Nuga hyökkii Lunan päälle, jos se huutaa. Tällä kertaa päästin Nemon vapaaksi rannalle, Luna oli lyhyessä hihnassa ja Nuga flexissä, oli huomattavasti helpompi kontrolloida ja kun se hyökkäily alkoi, niin raahasin molemmat rantaan ja jatkettiin matkaa.

Viritin myös yhtenä hellepäivänä omaan pihaan mökiltä tuodun ison sinkkisoikon, jonka täytin vedellä. Koirat pääsivät yksi kerralla katsomaan sitä:


Nemo, kai sä nyt sen tiedät, etten mä tonne ole todellakaan menossa..?!Nuga, aika jännä, mutta mitä tässä niin kun pitäisi tehdä...

Nemolla on ollut eilisestä maha sekaisin, aika ajoin. Kävin ostaan koirien maitohappobakteeria, joka oli kaapista loppu, josko se siitä. Ruohoa syövät edelleen kaikki ahnaasti ja sitä on tullut pihalle... Yleensä tuo ns. laidunkausi kestää vaan viikon pari, mutta nyt sitä on vedetty kuukauden verran muutaman kerran viikossa. Mahtaa olla hyvää. Laidunnetaanko teillä kesäisin?

Tällä viikolla oli harrastukset peruttu, rallytokotunti siirtyi heinäkuulle ja suomenhevonen oli esiintymässä Hämeenlinnassa. Koirilla tuntuu olevan virtaa tänään, kun on viileämpi päivä. Nemoa ei voi nyt mahan takia aktivoida namien avulla, mutta koirat ovat päässeet lenkkien lisäksi lelulaatikolle yläkertaan. Kivaa, vaikka hirvittääkin, että jalat katkeaa, kun kuppi menee nurin ja parsonhepuli otetaan parketilla :P


Luna, oho, oikeesti, wau, jippii, vettä!


Ja roiskuu...


Onnellinen sukeltelija

Viime viikonloppuna oli sunnuntaina hiljaista porukkaa (thank god!), sillä tehtiin hellekelissä tallireissu poikien kanssa. Molemmat odottelivat nätisti flexeissä kentän laidalla, kun olin hevosen selässä ja Nemo jopa kävi välillä maate auringonpaisteessa. Nemon hermo ei tosin kestänyt enää hevosen hoitopaikalla odottamista ja oli otettava se viereen puuhailemaan, ettei jälleen ole hihna poikki ja poika karussa ;) Nuga sai ulkopuolisilta huomiota ja mainintaa, kuinka hienosti se malttaa odottaa tallilla. Samalla reissulla Luna pääsi sukulaisiin ja oli suukotellut estottomasti kaikki, toivottu vieras <3

Tänä viikonloppuna on jännitetty agilityn SM-kisoja livestreamiltä. Pääasiassa olen katsonut medien menoa ja tämän päivän finaali sai kylmäväreitä aikaan, olette te huikeita! Onnittelut kaikille kisaajille ja etenkin parsoneille, joista mineissä nappasivat kultaa ja hopeaa, tuplavoitto meidän rodulle! <3 <3 Harmi, kun ei päästy paikan päälle, Lappeenrannassa oli majoitukset buukattu täyteen jo alkuvuodesta, kun samaan aikaan muutama muukin isompi tapahtuma.

Toivotaan lisää aurinkoisia päiviä! Hyvää alkavaa uutta viikkoa :)

P.S. Pakko trimmata Nemo piakkoin, karva rehottaa jo kiitettävästi, kun kahdella muulla näkyy edelleen pilkkuja nahasta, vaikka edellinen trimmi tehtii peräkkäisinä viikkoina.

4 kommenttia:

 1. Luna pääsi omaan elementtiinsä :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan ja tuosta on leikistä on kyllä videotakin tallennettu, jos haluaa kuulla äänen ;)

   Poista
  2. Täytyy näyttää se henk koht ;)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!