16.4.2017

Rakas, sinusta on tullut pullukka

Aurinkoista pääsiäistä!


Meidän lauma trimmattu, rauh!

Täällä on perinteistä poiketen touhuttu heti torstai-illasta lähtien mm. tapaamalla ystäviä, käymällä leffassa, syömässä ulkona, keikkailemalla, siivoamalla, nettikirppistelemällä, lenkkeilemällä, vaihtamalla huoneenjärjestystä ja pulahtamalla avantoon. Tänään on vielä tallipäivä ja monta kivaa kotijuttua mielessä. Ihanaa, kun on aikaa ja energiaa tehdä niitä!


Tää me osataan... Kun iskä on keittiössä, niin kannattaa pysytellä lähellä ;)

Koirilla on myös energiaa, varsinkin Nemolla... Ei ole helppoa ilman agilityä. Koirien menohaluja on yritetty purkaa pitkillä lenkeillä eri kokoonpanoilla, piharallauksella, älypeleillä, rallytokojutuilla ulkona, tallilla, juoksulenkillä, liotettu nappula - maksalaatikko kongeilla, uusilla luilla ja nappuloiden etsimisellä ruohikon seasta. Onneksi reilun viikon päästä starttaa harrastukset eli ensin dobokurssi 4krt ja siihen perään rallytoko 6krt. Odotan jo innolla yhteisiä treeni-iltoja, vaikka välillä tuntuu, kuinka sitä taas jaksaa, kun on lisäksi oma agilitykurssi vedettävänä. Toisaalta sitten, kun koirat on väsytetty alkuviikosta, niin ehkä loppuviikosta pystyy puuhaamaan omia juttuja rauhassa (nyt on aika toivotonta, kun kolme perskärpästä on kaikissa hommissa päällimmäisenä mukana :D).


Naapurin Deviltä peritty hauskuus (on yllättävän vaikea, kun valkoista nappulaa ei ainakaan parson pysty hampailla nostamaan. Tää oli muuten viime la älypelien SM-kisojen eka karsintapeli!)


Juoksulenkillä törmättiin parsontyttöön


Se oli rakkauttaa ensisilmäyksellä <3


Tyttökin oli jo aikuiseen ikään päässyt 7v ja paino 5kg, taas menin minäkin lankaan, veikkaamalla iäksi alle 2v :D

Loman alkajaisiksi tuli trimmattua viimeinenkin kolmesta eli Nuga ja vähän meitä on naurattanut, sillä: rakas, sinusta on tullut pullukka. Ihanaa, Nuga on ekaa kertaa elämänsä aikana saanut lihaa luiden ympärille! Pitkään vaivannut helikobakteeri löydettiin noin vuosi sitten, mikä aiheutti laihtumista ja nyt siitä ei ole tietoakaan. Itse asiassa, Nuga joutui pienelle dieetille, kun kylkiluut ei kunnolla tunnu. Trimmaussessio oli oikein pusujen täyteinen ensimmäisen tunnin, kunnes pojalle alkoi riittämään ja päätä ottaessa alkoi murina. Se kun ei lakannut, niin siirryin hetken päästä siistimään pojan muualta ja lopulta sain siistittyä pään yhteisymmärryksessä nappuloiden avulla ;) Kyllä ruoalle perso koira on sitten helppo! Nuga pääsi samaan saumaan myös shampoopesulle, kun jotenkin haisi vielä mm. katupölylle.


Nuga ennen trimmausta


Kaverukset, kokoon katsomatta


My precious <3


My preciouses <3 <3 <3

Voikaa hyvin, palataan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!