28.1.2017

Auringonpaistetta, vihdoin

Tervehdys ja mukavaa lauantaita! Tampereella paistaa aurinko niin, kun useampana muunakin päivänä parin viikon sisään, ihanaa :) Myös päivä on pidentynyt selvästi, eikä työpäivän ajaksi tarvi enää jättää koirille valoa palamaan. 

Nemon hampaiden poisto on takanapäin ja hyvin on poika alkanut toipumaan. Poika oli taas niin liikkis heräämössä, kun hoitaja lähestyi, niin häntä alkoi lätkyttämään peiton alla, vaikkei vielä jaksanut kunnolla pitää silmiään auki. Samalla tarmolla on menty nämä toipumispäivät, vaikka selvästi verinen suu on jomotellut aika ajoin, ainakin jos tulehduskipulääkkeen anto on venähtänyt (töiden vuoksi). Tämä uusi lääke on muuten ensimmäinen, joka Nemolle sopii, maha ei ole mennyt ripulille ja olen varmuuden vuoksi antanut maitohappoa päivittäin. 


Nemo nauttii rapsuista niin, että kulmahampaat näkyy :)

Harmillisesti Nemon ontuminen alkoi uudestaan tasan viikko sitten illalla. Joten hammalekurireissulla kuvattiin samalla luusto, eikä sieltä onneksi löytynyt mitään, kaikki näytti tosi siistiltä! Lääkäri myös kehui, että Nemon sydän ja keuhkot ovat vahvat kuunneltaessa <3  Nemo on saanut nyt kolme kertaa laserhoitoa lapojen väliin ja vielä tulevalla viikolla mennään kaksi kertaa (hoitajat ovat aika myytyjä tuon ilopillerin kanssa ;). Eiköhän poika tuosta saada taas täyteen vauhtiin, tänään vaikuttaa jo ihan omalta itseltään :) (Sieltä pihalta ei malttaisi tulla edelleenkään sisälle, mutta sitten on seisty kadunkulmissa lumikinoksissa haistellen, jalkaa rasittamatta). 


Nuga ei mahtunut sohvalle :D

Luna ja Nuga ovat ihan omassa elementissään, touhua piisaa, vaikka pitkää lenkkiä ja aivojumppaa on harrastettu. Liekö tuo auringonpaiste vaikuttanut niidenkin mielialaan. Saa nähdä, miten ilta sujuu, kun lähdetään valmistujaispartyihin ja kaksikko jää kotiin, Nemo lähtee mummulaan. Viime aikoina on tuntunut, että haukkupari on Nemo & Luna ja Nuga vaan säestää mukana, joten onnistuisikohan nätisti olo näin ;) (Perussetti ilmeisesti on se, että Luna aloittaa tohkaamisen ja hihkumisen, johon Nemo lähtee hanakasti mukaan ja se louskutus ei sitten lopu ennen, kun joku tulee kotiin, huhhuijaa tähän se hymiö, jolla hikikarpalo otsalla)

Mukavaa viikonlopun jatkoa ja rapsuja karvaisille, tietty!


Äidistä voi ottaa vähän tukee :D <3

2 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!