1.1.2017

Juhlat on juhlittu

Hyvää uutta vuotta 2017! Kuinka teidän koirat pärjäsi rakettien paukkeessa? Täällä meni vuoden vaihde rauhallisissa merkeissä pötkötellen, herkutellen ja Netflixin parissa, koko perhe. 

Pari viikkoa sitten alkanut flunssa vaikuttaa vielä väsymyksenä, joten joulukin meni rauhallisesti ilman suurempia ponnisteluja. Hassu oli huomata, että tuli se vuoden ihanin juhla näinkin pienellä, mutta ei sitä samanlaiseen tunnelmaan päässyt kun terveenä joulua hipsutellen.

Jouluaatto oli kiva päivä koirilla, kun aamulla ensimmäisenä tassuttelin alakertaan antamaan niille ensimmäiset paketit avattavaksi. Voi sitä riemua, kun sai itse avata kääreen ja nakertaa kanafilepurutikkunsa. Sen jälkeen tein aamupalaa ja herätin mieheni kahville sekä synttärilahjaa avaamaan. Brunssin jälkeen käveltiin hissukseen Kalevankankaalle äitini (+ koirat) kanssa ja kierrettiin viemässä kynttilät lukuisille haudoille. Melkein 3h kaatosateessa teki tehtävänsä ja jouluisen välipalan jälkeen sauna maistui erittäin hyvälle! Koirat saivat vielä toiset paketit avattavaksi, mistä paljastui jäniksen korvat. Äitini ihmettelikin siinä, mikä mahtaa Nugalla olla, kun jotenkin epämääräisesti siinä paikallaan huojuu, johon totesin, että koiria tuntuu väsyttävän makeasti, mutta millään ei malttaisi unille, kun on vieraskin talossa ;)

Koirat jäivät siis tyytyväisinä unille, kun lähdettiin äidille jouluruokapöytään ja paketteja availemaan suvun kesken. Illaksi lupasin poiketa vielä joulukahville mieheni sukulaisiin, mutta poikkesin matkalla kotona nappaamassa koirat auton kyytiin. Pelkäsin jo, että hakkuminen käy, mutta ei: heräsivät itseään ravistellen, kun avasin oven. 

Koirilla riitti paketteja myös joulupäivänä possunkorvat, tapanina papan ostamat puruluut ja vielä myöhemmin mummun itse tekemät koirankeksit perunasta ja seistä. Muita herkkuja oli myös pienet kinkun siipaleet ja rusinaton maksalaatikko, mitä mies piti ehdottomana, jotta koirillakin on joulumieli ;) Herkut annosteltiin niin pienissä erissä, että mahat ei onneksi menneet sekaisin. Tänä vuonna koirat saivat myös joulukortin parson kavereilta Mimmiltä ja Martilta <3

Tässä vielä pieniä maistiaisia vuodesta 2016:


1. Valokuvauskurssi 2. Ensimmäinen kummilapsi Aatos 3. Turun seudulla talvilomalla 4. Tallinnassa joululahjaostoksilla 5. Helteisessä Kroatiassa 6. Agilityn SM-kisat Nastolassa 7. Tappara on Suomen mestari 8. Kasvattitapaaminen 9. Joulunaika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!