8.11.2016

Toppahousut kaivettu naftaliinista

Talvi tuli! Tampereelle saatiin lunta viikonloppuna ja onkin vaatinut asennoitumista pakkasessa sekä viimassa lenkkeily. Luovutin aika pian ja olen kulkenut reippaasti toppahousuissa, villapaidassa & toppatakissa, paksussa kaulahuivissa ja pipossa, nyt vasta tarkenee. Hassua, sillä viikko sitten vielä riitti ihan lenkkarit lenkillä. 


Lunan lapsenlapsi <3

Koirat on vähintäänkin yhtä hämmästyneitä: Luna käy ulkona mielellään vaan tarpeillaan ja Nuga nostelee tassujaan ja kääntyilee kotiin päin. Nemo on ainut, joka viipottaa kelistä viis, vaikka jääkin välillä ihmettelemään ja nuuskimaan ilmaa korvat tuulen mukana pystyssä :) Ollaan tehty Nemon kanssa kahden laatuaikalenkkejä muiden lämmitellessä sisätiloissa. Kai tähän taas tottuu..? Onko teidän koirat ihmeissään kelin muutoksesta?


Tuumaustauko


Lunta leijailee


Terassilla on jänniä tuoksuja

Viime viikolla koirilla oli mukavaa, kun sekä perjantaina, että lauantaina meillä oli vieraita, joiden touhuja oli mielenkiintoista seurata. Perjantain pienin vieras oli alle 2kk ikäinen vauva (meidän ensimmäinen kummilapsi!), josta Nemo oli ihan liekeissä, kova oli nuuskutus ja hännän heilutus. Koirat pääsivät viikonloppuna myös metsään lumelle juoksemaan vapaana ja vauhtia riitti! 


6 viikkoisia vipeltäjiä vielä vapaana, lisätietoja Kamunkorvesta :) 

P.S. Sydän pamppaili taas lukuisia ylimääräisiä lyöntejä, kun pääsi näitä pieniä ihanuuksia sylittelemään <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!