15.11.2016

Talviterveiset


Nemoa vähän väsyttää 


Luna unessa

Täälläkin on päästy lumen makuun, kun sitä tuli hieman enemmän, niin koirat innostuivat sukeltamaan kinoksiin. Omassa pihassakin on nähty pientä rallia... Nugalla kyllä hieman vielä tassuja paleltaa, mutta selvästi alkaa pikkuhiljaa tottumaan talvikauteen. 

Olettehan muistaneet madottaa koirat? Vai viettekö ensin näytteen eläinlääkäriin, jonka perusteella madotetaan, jos tarvetta on? Meillä koirat sai matolääkkeet sunnuntaina ruoan mukana kera maksalaatikon. Viikonloppuisin on ollut tapana antaa koirille jotain pientä extraa ruoan kanssa :) Vaikka ei kai ne sen kummemmin ymmärrä, että on viikonloppu, mutta toisaalta kyllähän ne sen huomaa, että ollaan rauhassa koko perheen voimin kotosalla. Viime lauantaina juuri pötköteltiin porukalla sängyssä yli puolen päivän aamubrunssin ja lehtien & kirjojen kanssa. 

Koirille vaaka näytti nyt tällaiset lukemat: Nemo 10,4kg, Luna 7,9kg ja Nuga 8,6kg. Nuga saisi olla potremmassa kunnossa, mutta nappulaa lisäämällä ei tunnu lihoavan, saa vaan juosta ulkona entistä tiheämmin.

Olen niin hehkutellut moneen suuntaan, kun Nugan helikobakteeri meni yhdellä antibioottikuurilla ohi, mutta taas on jotain minimaalista oiretta ilmassa, joten olen tässä kahden vaiheilla soittaisiko antibioottikuuria vai ei. Ollaan menossa parin viikon päästä lekurille anyways, joten voi olla, että odotan sinne asti, jos ei ihmeempiä ilmaannu. Tuntuu taas, että olenko vaan vainoharhainen, kun oireet kahden viikon sisään: yhdet oksennukset ja hieman enemmän murinaa iltaisin Nemon mennessä boksin ohi, jossa Nuga nukkuu. Lisäksi poika on ehkä hieman hoikassa kunnossa ja miksi niitä tassujakin nyt niin palelee... Mutta ehkä tää on taas tätä, minkä varmaan muutama muukin eläimenomistaja tunnistaa: suojelen sinua kaikelta, mitä ikinä keksinkin pelätä :D <3

Epäilen jo sitäkin, että ahmaisiko jonkun lelun palan, kun annoin sen kaksi viikkoa sitten leikkiä "turvallisilla" leluilla vapaasti (ripustin pyykkiä viereisessä huoneessa) ja oli yhden vinkuvan tennispallon vetänyt palasiksi sillä välin. Palasia oli kuitenkin paljon roskikseen noukittavaksi, toisin kun ennen, jolloin suurin osa meni aina mahaan. Mitään hotkimista ei nyt ole ollut keppien tai muiden suhteen, onneksi. 

Talviterveiset! Loppuviikolle ilmeisesti luvattiin jo vesisadetta, kääks. Nuga päivystää Byggmaxin takapihalla

P.S. Kyllä tää marraskuu on tähän asti mennyt paljon kivuttomammin, kun pari edellistä. Lenkki-intoa on ollut kohtuullisesti, eikä koirat ihan hypi seinille :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!