1.7.2016

Kesällä kerran

Heipparallaa, mitä kuuluu? Onko viikonloppusuunnitelmia?

Täällä ei mitään ihmeitä, kun olen viikovaihdetta taas yksin kotosalla koirien kanssa. Mies on tällä kertaa moottoripyöräreissussa Virossa. Taidan kyllä huomenna suunnata alennusmyynteihin tai rantsuun ja sunnuntaina perinteisesti heppailemaan. 

Pitkä viikonloppu kaupungissa (= juhannus) teki hyvää, kun oltiin koko perheen voimin kotosalla ja nautiskeltiin kesästä fiiliksen mukaan.


1. Grillausta 2. Chillailua rantsussa 3. Pyöräilyreissun lomassa välipalalla Tammelantorilla 4. Itse tehty mustikapiirakka 5. Keräsin kukkia ja Luna toimi mannekiinina 6. Ulkoilutin lempparikesämekkoani 7. Synttärisankari Nemo 8v, lempparipaikka sängyssä tyynyjen välissä <3 8. Ulkona syöminen omassa pihassa on parhautta 9. Koirat nauttii keinussa varjossa

Lisäksi heitettiin talviturkit Rauhaniemen yleisen saunan kautta ja koirat pääsi vesiin ekaa kertaa kahtena peräkkäisenä päivänä. Löydettiin kotirannasta sellainen kohta, missä Nemon voi päästää vapaaksi ja kaksi muuta saa pulikoida flexin päässä. Kätevää, kun Nemo ei nyi rannalla ja voi tulla veteen kahlailemaan sen verran kun haluaa. Poikettiin myös leffassa, herkuteltiin jätskiä, katseltiin Netflixiä ja luettiin kirjoja. Ihan parasta.

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!