23.4.2016

Yhtä juhlaa


Lunan synttäreitä juhlistettiin pari kuukautta jälkikäteen Tampereen Koirauinnissa, jossa oltiin käyty kerran aiemminkin. Tiedettiin mitä odottaa ja täyttä riemuahan se oli tälläkin kertaa niin Lunalla, kun Nugallakin. Nemo odotteli tyytyväisenä autossa, kun ei niin vedestä välitä ja niin ollen pääsi seuraavana päivänä agilitytreeneihin. Uimisen jälkeen pitää pitää yksi vapaapäivä rasituksista, on sen verran rankkaa touhua.

Viimeiset hallitreenit meni mukavasti Nemon kanssa. Jälleen tehtiin lyhyttä suoraa rataa, jossa muutamia kinkkisiä kohtia, poispäin käännös pitkällä este välillä, okseria, keppikulmia ja kontakteja. Kaikki onnistui, pientä hienosäätöä, parasta!

Kohta ollaankin Nemon kanssa kovassa tikissä, sillä viikonloppuna tehtiin ensin aamusta pidempi lenkki koko lauman voimin ja sen jälkeen mun teki mieli pitkästä aikaa juoksulenkille, joten päädyin ottamaan ekaa kertaa Nemon messiin. Pojalla tuntui olla virtaskaa, kun klo 7 asti oli tehokkaasti yrittänyt herättää mua nuolemalla naamaa, vaihtamalla paikkaa sängyssä sata kertaa, huokailemalla raskaasti, tepsuttelemalla lattialla ja vinkumalla :P Tuplalenkityksen jälkeen malttoi taas pötkötellä.

Viimeisenä pari videopätkää uima-altaalta, suosittelen laittamaan äänet pienelle tai kokonaan pois ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!