17.4.2016

Kuntoilemassa jälleen

Meillä oli jälleen niiiin kivaa, kun saatiin kutsu Kamunkorven kennelipäiville Koirakuntosalille. Mukaan lähti tietty Luna, joka pääsi joka rastille ja teki tosi hienosti keskittyen mun kanssa hommia! Tulee edelleen sellaisia riemunkiljahduksia, kun kontakti oli niin hyvä, ei ottanut häiriötä muista koirista ja iloisesti seurasi, mitä puuhataan seuraavaksi. Alakerrassa pääsi kokeilemaan älypelejä ja ylhäällä paras oli tietysti taas ihanainen pallomeri. Kuvissa Lunan taidonnäyte Dopopallon päällä. Mulla ehkä vielä vähän harjoittelemista tuon oikean palkkakäden kanssa. 

Edellisestä kuntosalireissusta on juttua täällä.

Nemo oli myös riennoissa mukana ja pelasi älypelejä sekä sukelsi pallomereen. Älypelit meni välillä voimalla, kun keskittyminen ei riittänyt. Eli kun paiskaa vaan tassulla tai heivaa kuonolla pelilautaa, niin johan namit pomppii :D Tänään onkin Älypelien SM-kisat Kuntosalilla ja mainoksessa komeilee kukas muu kun Luna! ... Ja Ukko :)


2 kommenttia:

 1. Apua, katsoinkin tuosta mainoksesta, että olipa tuttu naama! :-D

  Dobo kiinnostaisi meitäkin. Tähän mennessä oon jumppaillut vain jumppapallolla villiksien kanssa, mutta ois kiva päästä joskus koittamaan ihan dobopallolla. Silloin pääsisi Marttakin testaamaan :) Mitäs teillä koirat on tykännyt doboilusta? Jännittikö aluksi? Vai oliko tuttua juttua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ollut mitään huomannut, vaikka mainos oli Koiramme -lehdessäkin :D Vasta, kun kasvattaja siitä vinkkasi.

   Me ei oltu kans aiemmin tota doboa kokeiltu, mutta Luna on niin ketterä, että hyppäsi heti pallon päälle ja istui siinä kuuliaisesti nameja hamuten. Ei varsinaisia temppuja siinä alettu edes ensimmäisellä kerralla kokeilemaan. Joitain parsoneita sai hetken houkutella pallon päälle, mutta taitavasti siinä sitten tasapainoilivat! Tollainen olisi ihan kiva kotonakin ja sillä isommalla voi iso koirakin taiteilla turvallisesti :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!