20.2.2016

Sydämiä satelee


Luna aamuauringossa omassa pihassa

Rakastan näitä hitaita viikonloppuaamuja! Nyt on tehty pitkä rantalenkki koirien kanssa ja syöty aamupalat, joten on aika julkistaa Facebook sivuillamme olleen talvikarvakisan voittaja:

Salla ja Papu

Onnittelut voittajalle! Laitan yksityisviestiä Facebookin kautta :)


Puutarhakeinu käytössä talvellakin...

Seuraavana onkin ohjelmassa Nemon trimmaus, mikä on odottanut itseään jo useamman viikon. Ajattelin myös repäistä ja pestä koirat! Edellisestä kerrasta on aikaa öööö... vuosi?! Ostin Mustista ja Mirristä uuden shampoon, joka tuoksuu taivaalliselle. Meillä on kyllä hieman vielä jäljellä sitä sinistä (miehen dödön hajuista) shampoota, joka mulle myytiin 7,5v sitten ;) Ei sitä kauheasti kulu, kun parsonin karva puhdistuu itsestään.


Luna ja lyhty

Ohjelmassa on myös kodin perusteellisempi siivous, voitte vaan kuvitella, mihin kuosiin menee kolmen koiran ja kahden ihmisen talous, kun ollaan kaksi viikkoa influenssassa... Ja illalla ajateltiin käyttää joululahjaleffaliput, ei tosin tietoa, mitä sitä menisi katsomaan. Saa vinkata!

Hyvää viikonloppua, nautitaan hetkestä, pus pus!


Pikkumuru ❤

P.S. Niin ja meillä niitä sydämiä satelee, kun samaisella M&M reissulla hommasin ison purkillisen sydämenmuotoisia koulutusnameja, joita koirat kuuliaisesti kerjäsivät aamulenkillä. Nemo maisteli niitä jo to aksatreeneissä, kun kurssikaverini Anu pääsi juoksemaan rataa pojan kanssa! Vauhdikasta sählinkiähän se oli, mutta tuli ihan onnistunutta pätkää paikka paikoin. Hienosti Nemo menee saksalaisetkin, kun on ohjaaja, joka osaa ne ;) Oli muutenkin hauska nähdä, millä intensiteetillä oma koira menee, kepitkin vauhdilla pylly alhaalla. Videolta ei välity todellinen meininki ;) Viikon päästä mun pitäisi olla jo juoksukunnossa, tuskin maltan odottaa treeneihin pääsyä! (Näköjään tällainen pakkolepo nostaa agilitykuumeen pilviin, vaikka muuten voi olla tauolla useammankin viikon omasta tahdosta).

2 kommenttia:

  1. Tanskalainen tyttö oli mielestäni koskettava elokuva, ei mikään massaelokuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Olenkin nähnyt siitä mainoksia ja vaikuttaa kiinnostavalta. Täytyy kysyä mieheltä kiinnostaisiko häntä!

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!