10.2.2016

Hei helmikuu


'Ei kai tässä nyt vielä mihinkään trimmauspuuhiin kannata ryhtyä?'

Huhhei, helmikuu alkoi rytinällä. Kaaduin jäätiköllä, työterveydessä piti pyörähtää näyttämässä polvea, joka sai vähän osumaa. -> Nyt mullakin on Icebugit ja on ne vaan hyvät! Mutta sitten se jysähti, influenssa meinaan. Näköjään siitä jää henkiin ;)


'Vielähän mun silmätkin näkyy, ihan hyvin, joo-joo'

Koirista on ollut kyllä ihanasti seuraa jälleen ja voi vaan hämmästellä, kuinka nuo villikot ovat malttaneet pötkötellä aamusta iltaan kyljessä. Parhaimmillaan lämmikkeitä on ollut kaikki kolme: Nemo lusikassa, Luna polvitaipeessa ja Nuga varpaiden tuntumassa, välillä paikkoja vaihtaen. Toki nämä keksivät omaa kivaa, kun ei sitä muuten järjestetä, mm:

- Yllätin Nugan pariin kertaan kurkottelemassa kielellään pitkän lasi pohjalta mustaherukkamehua, ei voinut muuta kun nauraa
- Nemo varastelee sukkia, varsinkin aamuisin ensitöikseen herätessään
- Luna villiintyy pihassa haistaessaan naapurin koiran ovenraosta ja hyppää suvereenisti 110cm aidan yli, josta pudotus toiseen pihaan about 160cm... Tässä olin kyllä valppaana ja koppasin tytön ilmasta kiinni. (Sen jälkeen tyttö ulkoillut pihassa flexissä. Toiseen seinänaapuriin muuttanut muuten labbis, joten aika varauksella saa meidän epeleitä päästää jatkossa pihaan..). 


'Kukkuu, mua nyt ei ainakaan tarvi vielä trimmata!'

Lunalla oli 6vee synttärit sunnuntaina 7.2.2016, onnea tulisielu! Synttäripäivä meni köllien kylki kyljessä, eikä mitään erityisiä herkkujakaan tarjoiltu, joten ajattelin, että synttärilahjaksi varaan Lunalle ajan Tampereen koirauintiin, koska uiminen on tytön mielestä niin parasta ;)


Luna 6vee

Mukavaa viikonlopun odotusta! Eikös ne luvanneet vähän luntakin, jos saataisiin vielä talvi hetkeksi takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!