9.5.2015

Agilitya, mitäs muutakaan

Heippa hei, pitkästä aikaa. Nemon kanssa käytiin tänään kisailemassa aksaa Valkeakoskella samalla kyydillä Hannan ja Martin kanssa. Oli aikas kylmä ja pitkä päivä, joten meidän parson-pessimisti-tiimillä oli vaikeuksia kääntää fiilistä parson-positiivi-tiimiksi :P 

Kisat meni siihen malliin, kun meillä aina eli kolme hylättyä, jossa kuitenkin viimeisellä hyppärillä oli tekemisen meininkiä ja Nemon kierrokset sopivat. Oli varmaan saanut päästellä höyryjä kahdella ekalla (ja otettiin ennen kisaa muutama lämmittelyeste) ja vinkistä viisastuneena istutin Nemoa odotellessa radalle pääsyä, syötin paljon pieniä naminpaloja ja hengittelin syvään, ehkäpä se auttoi. Itse kuitenkin kämmäsin, kun iski blackout hetkeksi ja ohjasin Nemon yhden hypyn väärältä puolelta. Positiivisella mielellä kuitenkin kotiin ja kohti uusia seikkailuja ;)


Nemo on mun muru

Muita mainitsemisen arvoisia koirien juttuja menneiltä viikoilta:

* Lenkkeiltiin Eteläpuistossa ja Pyynikillä Hannan, Mimmin ja Martin kanssa, Lunakin pääsi kastelemaan varpaita Pyhäjärveen. Luna myös onnistui irrottautumaan vedonestepannastaan koiran ohituksessa, mutta onneksi käytän lisäksi tavallista pantaa ja toista hihnaa, joten tyttö ei päässyt karkureissulle

* Vappu meni meillä kevätsiivousta tehden ja pihaa laitellen. Sain mieheltä Nalle Puh -ilmapallon, jota koirat hieman ihmetteli, kun eivät sellaista ennen olleet nähneet. Jättivät kuitenkin pallon rauhaan (toisin kun aikoinaan kissa raapaisi mun elämäni ekan pallon hajalle :/)

* Vapunpäivänä alkoi ulkokauden treenit YLÖKKillä Mutalassa, mukana treeneissä oli Nuga. Jännitin, mitä poika tuumaa ulkona olosta ja pysyykö radalla. Pysyihän se, kun muut pitivät omat koiransa kauempana kentästä. 


Karvaa riittää...

* Treeneissä ope kiinnitti huomiota siihen, että Nugalla on ihan liian korkeat kierrokset, eikä näin ollen pystynyt keskittymään ensimmäiseen tehtävään ollenkaan, jossa tarkoitus oli mennä pelkkää puomia. Iski vähän sellainen fiilis, että katsotaan Nugan kanssa sitä kisailua syksymmällä, jos nyt kesän aikana saisin kanavoitua Nugan intoilun johonkin tehtävään ennen radalle menoa. Se on meinaan melkoista tuskaa, kun ei tahdo pysyä housuissaan, kiskoo ja huutaa. Typical? Nemon kanssa on kuitenkin ton pystynyt aina poistamaan ihan vaan syöttämällä namia, mutta Nuga sylkee namit suustansa. 

* Muistin vihdoin madottaa koirat, tällä kertaa tutulla Canexilla, Nemon paino 9,9kg, Luna 7,5kg ja Nuga 8,2kg

* Vihdoin tuli se hetki, että uskalsin päästää veljentyttöni (jo 13v) agilitykurssille Nemon kanssa. Ekalla kerralla oli hauskaa vauhdikkaalla mölliradalla ja tyttö huokaili kotiin mennessä, että hitsi, kun täytyy kokonainen viikko odottaa seuraavaa kertaa ;)

* Meillä on käynyt kahvittelijoita pariin otteeseen. Mekkalan välttämiseksi Luna ja Nuga on olleet autossa ja Nemo päässyt rapsutuksiin. Nemo kyllä nautiskeli täysin palkein, kun pappa rapsutteli about tunnin putkeen ja pussatakkin sai niin paljon, kun jaksoi. Tuli siinä taas papan korvat, silmät ja suu pestyä :D


Lunan kans <3

Hyvää viikonlopun jatkoa! :)

2 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!