16.5.2014

5. viikkokatsaus
Diamonds Are Forever


Casino Royale


You Only Live Twice


Quantum of Solace


Syömässä... Tyylillä


Pojat nukkuu korissa...


...Tyttö on kiivennyt korista pois ja nukkuu olohuoneen matolla


Mitäs minua kuvaat?


Rakkautta ensi silmäyksellä: Hanna ja Pikku-Mara eli Tomorrow Never Dies


Skyfall polleana lelu suussa


Molemmilla omat lelut


Nukahtamaisillaan


Seisotuskuvauksissa, Ansku haluaa kans pusun


Isän lähettämä lahjus


Iisisti


Parhautta <3* Tässä vaiheessa pennut ovat kehittyneet hurjaa vauhtia
* Pennut juoksevat jo suht varmoin askelin, mutta pyllähtelevätkin helposti vielä
* Hampaat on puhjenneet ja ne on päivä päivältä terävämmät
* Hampailla kokeillaan yhtä sun toista asiaa: mattoja, tietokonepöydän tuolin jalkoja, varpaita, muovipusseja, lehtiä yms. 
* Pennut leikkii jo leluilla
* Ne murisee, nahistelee ja painii
* Pääsivät ekaa kertaa ulos meidän pihaan mammansa kanssa
* Pennut madotettiin toiseen kertaan, aion madottaa ne vielä kolmannen kerran ennen luovutusta
* Jokainen pentu painaa jo yli kilon!
* Syövät nappulaa 3x2dl/pvä kuuteen pekkaan, nappuloita on annettu hyvin liotettuna ja muussattuna, mutta jo loppuviikosta kokonaisina
* Pentujen kynnet leikattiin ja alkaa luonnistua multa ihan hyvin
* Pennut ovat päässeet päivittäin pentuhuoneeseen juoksemaan ja muutaman kerran jo alakertaankin, jossa levisivät heti rohkeasti olkkarista eteiseen ja keittiöön (kaikki koirat tuntuvat tietävän, mistä huoneesta saa ruokaa..)
* Ansku on päässyt aamuisin meidän sänkyyn nukkumaan aamuyöstä, niin menee viimeiset tunnit ennen herätystä kaikin puolin rauhallisemmin
* Anskun ruokaa on jo selvästi vähennetty ja osittain siirrytty tavalliseen nappulaan
* Kylässä on käynyt perhe Kirkkonummelta, Anskun porukka, parsonistit ja Jonna luokkakavereineen
* Pennut ovat nähneet imurin ja muutaman sekunnin katsottuaan, kirmanneet kohti vauhdilla hännät pystyssä, myös palovaroitin on alkanut huutamaan kahteen kertaan, mutta siitäkään ei ole tullut mitään erikoista reaktiota
* Ansku on trimmattu, varsinaisessa trimmissä karva lähti paikka paikoin alusvillaa myöten, mutta trimmin jälkeen on myös kyljistä tippunut pois kokonaan
* Nemo on käynyt vilkaisemassa pentuja häkin ulkopuolelta häntä heiluen, mutta lähtenyt sitten hetken päästä takaisin alakertaan, Anskulle se on ollut ihan fine

8 kommenttia:

 1. Ihanilta murusilta näyttävät edelleen kaikki. <3 En tiedä näyttääkö vain kuvissa, mutta olisiko kaksi karvaisempia kuin muut kaverit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mäyrä on selvästi karvaisempi, kun muut ja myös Värittömällä on aika paljon karvaa... Ehkä katsoit juuri niitä :) Vilkkaasta ja Yllätyksestä veikkaan, että tulee broken turkkisia, mutta kyllä ne kaikki muut on karvaisia.

   Poista
 2. En kestä <3 En sitte millään ja ihan pakko on kumminkin piinata itteänsä katsomalla joka päivä näitä ihanuuksia. Huoh !!!
  Mä niiin muistan tuon sylissä nukkumisen ihanuuden. Kaikkein ihaninta oli , kun Messinen pisti päänsä kaulaani vasten ja hetken päästä olinkin sitten hengitellyt niin hyvän kehtolaulun. Neiti nukkui enkä minä voinut liikahtaakaan ettei hän herää. sitä halusi sen hetken kestävän kauan.
  Onnea, tuo on onnea todella. Ansku on myös ihana pörröinen muru. Ja siltä näyttää, että pörröisyyttä on periytetty. Jee !!!
  Terkkuja ja rapsutuksia pikkuisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhiii! :) Voih, ihana nukkumapaikka Essillä <3 Olen myös nostanut noita välillä vuorotellen kaulalle ja kyllä siinä silmät menee kiinni tuota pikaa. Kauniisti sanottu onnesta, sitä se on <3 Rapsut meni perille ja sinne Essille kans!

   Poista
 3. Aivan ihania pentusia! :) <3 Onko tuon Pikku-Maran virallisessa nimessä joku sanaleikki vai vahingossa kirjoitusvirhe?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Hyvä, kun huomautit, kävin korjaamassa kirjoitusvirheeni :)

   Poista
 4. On ne suloisia <3 "Pikku-Mara" tosiaan jostain syystä sulatti sydämen ensitapaamisella ;-)

  VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!