24.6.2012

Suut makiaks


Sain mieheltä työreissusta tuliaisen. Ensinnäkin himoitsen kauniita peltipurkkeja...



... ja toiseksi suklaata.


Kuinka teidän juhannus sujui? Meillä leppoistasti maalla, kuvia latailen myöhemmin, sillä nyt kiiruhdan seuraamaan Neiti Marplea tuon peltipurkin kanssa ;)


6 kommenttia:

  1. Kaks kärpästä yhellä iskulla :D

    Mää oon kesäleskenä viikon verran ja kävin aattona mökillä saunomassa ja syömässä. Eilen menin tavoistani poiketen shoppaileen...Kuljun Kartanolle (vitsi että siellä oli porukkaa :-O), hain muutaman suhisuhipullon. Ajelin sitte Vesilahden kautta kotiin (viittäkymppiä maisemia ihaillen :D). Sitte vähä maalailua ja saunomista :) Ihan kivaa, joskin erilaista.

    VastaaPoista
  2. Kävin kans viime kesänä Kuljun Kartanossa varmaan 10 vuoden tauon jälkeen ja jopa tein sieltä ostoksia :) Voi että, kuulostaa niin leppoisalta ohjelmalta ja on välillä ihan mukavaa! Saa mennä ja tehdä just oman mielen mukaan :)

    VastaaPoista
  3. Oli ihana Juhannus! tai oikeastaan ihana pitkä viikonloppu:) Kelitkin suosi kerrankin edes perjantaina;) Eilen oli sitten sateen ropistessa mukava suunnata alennusmyynteihin:)
    Ihana tuliainen tuo rasia. Peltirasiat on ihania, kun ne säilyvät aina, ja niitä voi käyttää myöhemmin uudestaan. Suklaa tietysti hyvänä lisänä;) Pisteet Sepolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että aurinko paistoi juhannuksena ja sateella tosiaan kaupat täyttyy aleshoppailijoista ;) Saat esitellä ostokset, kun nähdään! Aika perustuliainen, mutta tehty niin mulle :)

      Poista
  4. Ihana purkki, minäkin tykkään tuollaisista :)
    Ja vielä suklaatakin, nam :)

    Rauhallinen Juhannus miehen kanssa kahdestaan mökillä. Muuta en kaipaakaan !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti mukava juhannus teillä mökkimaisemissa :) Rentoutuu ihan erilailla, kun kaupungissa.

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!