7.6.2012

Koivukirppis korkattu

  
Blogini ensimetreillä sain vinkin Tampereelle avatusta Koivukirppiksestä, joka sijaitsee Koivistonkylän Prisman yhteydessä ja mikä parasta, pitäjä on sama mukava perhe, joka aikoinaan isännöi Pirkkalan kirpparia!

Käytiin äidin kanssa piipahtamassa paikalla ja nyt sinne on helppo mennä toistekin, kun tietää tarkan osoitteen. Taitaa olla meille lähin kirppari.

Mukaan lähti luonnonvalkoinen lyhythihainen neule 2e ja sopivasti kuluneet sammaleenvihreät kehykset 0,25e/kpl, liekö ollut jossain kampaamossa näytillä..


Haetteko yleensä kirppareilta jotain tiettyjä juttuja vai teettekö heräteostoksia? Tuleeko enemmän ostettua vaatteita vai tavaroita?


Sitten tärkeimpään uutiseen eli meillä on nyt uusi 'perheenjäsen', kuten mua onniteltiin eli elämäni ensimmäinen järkkäri: Canon EOS600D! Vielä en ole manuaalia avannut, vasta ekaa iltaa räpsinyt satunnaisia otoksia. Ehkäpä viikonloppuna tulee perehdyttyä lisää :)

Rentoa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Yleensä kun sieltä hakee jotain, ei varmana löydä. Joten heräteostoksia ihan jokainen :)

  VastaaPoista
 2. Maanvaivan kanssa samoilla linjoilla. Yleensä tulee etittyä jotain tietyntyylistä vaatekappaletta tai kankaita. En taida vähään aikaan uskaltautua kirppiksille (niin ihanaa kuin se onkin), kun tulen sieltä aina syli täynnä rytkyjä (mieheni sanoin) pois.

  Kivat löydöt oot tehny :)

  VastaaPoista
 3. Nonnii putki auki :)

  Mää kattelen tiettyjä juttuja aina ( esim.emalit,kannelliset lasijutut)ja samalla teen heräteostoksia. Kirpparille harvemmin lähen sillä mielellä, että nyt sieltä pitää saada se ja se. Koska ei sieltä löydy sillon kun tarttee :P Sitten kyllä osuu silmään kun on kaupasta ostanu saman homman uutena.
  Ostan vaihdellen. Tän vuoden puolella ehkä enempi tullu vaatepuolta kotiin kun tavaraa.

  Onnittelut uudesta perheenjäsenestä ja hauskaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Maanvaiva, mulla melkein sama homma, pieniä heräteostoksia vaan :)

  Tiiranpesän Mari, hih, sehän on hienoa, kun tekee löytöjä ja edullisesti vielä! :D Kiitti, noi muutaman euron ostokset on parhaita, mieli piristyy pienestä.

  Sanna-Mari, hyvä taktiikka kirpparilla. Sama on käynyt mullekin, että kaupasta tullut ostettua uutena ja sitten vastaava löytynyt kirpparilta tietty paljon edullisemmin... Aikaisemmin ostin ainoastaan vaatteita, mutta nykyään tulee lähdettyä kippojen kanssa kotiin ;) Kiitos ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!