Blogipäivitystä Luna sylissä <3 Lunalla on nyt toiset juoksut ja on ehkä pikkiriikkisen rauhallisempi kun tavallisesti. Mummulasta jo kyseltiinkin, koska Nemo tulee evakkoon, tärppien ajan olisi tarkoitus viedä poika pois nurkista
Pidettiin pienimuotoista piknikiä Arboretumissa nelisteen. Löydettiin ihana suojainen paikka veden ääreltä, jossa koirat sai sidottua puuhun kiinni. Nemo pötkötteli nurmikolla ja kyttäsi tarkkana eväitä. Luna hyöri paikallaan, olisi mennyt mielellään veteen ja lintujen luokse. Suosittelen kaikille edes kerran kesässä!
Lupaukseni 'luonnonmukaisemmasta ruoasta' on vihdoinkin toteutumassa. Tilasin tänään Lempimuonasta satsin lihoja, kasvissosetta ja muutaman luun, huomenna pitäisi olla kotiovella ja toimistusmaksu ilmaiseksi, kun osti 30e:lla! Saa nähdä, millainen vastaanotto on koirien puolelta, vähän jo jännittää tai pikemminkin olen aika innoissani. Vielä ajattelin hankkia viljasekoitusta marketista, Nutrolin-öljyä ja monivitamiinia apteekista.
Viikonlopuksi on luvattu hellettä ja trooppisia öitä! Me ollaan menossa mökille, missä saa vaan olla ja nautiskella lämmöstä. Leppoisaa  loppuviikkoa lukijat :)
1311183020_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Iltapalalle
P.S. Vaihdoin blogipohjan, kun tuntui ne viime kesäiset jo aikansa eläneiltä, mitä pidätte? Tämä on Tuunarin tekemä blogipohja, linkki sivun laidassa.