Terveisiä uimasta! Harmi, ettei ollut kameraa mukana. Ollaan löydetty muutama kiva koirien uittopaikka Kaukajärven ympäriltä. Eilen illalla agitreenien jälkeen koirat hilluivat rannalla vapaana tai siis Luna oli vedessä lähes sataprosenttisesti ja Nemo kirmaili kepin perässä veteen ja otti hepuliralleja + kaivoi hiekalla. Vielä kun löytyisi sellainen ranta, missä itsekin saisi aurinkoa ja voisi porukalla huoletta hengailla.
1309447399_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Vesisateessa
Agilitytreenit on menneet kaksi viikkoa ihan kivasti molemmilla koirilla. Nemo on ollut täysillä mukana radoilla, eikä ole ollut mitään äärettömän vaikeita kieputuksia, niin on päästy pitkiäkin pätkiä juoksemaan. Keppien suhteen pidettiin viikko taukoa ja nyt tahkottiin kuutta keppiä verkoilla ja namilautasella, kyllä se lähti sujumaan, kun suurimmat höyryt oli ensin päästelty. Sain vinkin, että Nokialla myydään täällä maahan tökättäviä keppejä vaan 40e:lla, täytyy harkita, jos sellaiset kävisi hankkimassa.
Luna tuntuu keskittyvän kerta kerran jälkeen paremmin agiliitoon ja rauhoittuukin alussa suht hyvin, joten päästään nopeammin tekemiseen kiinni. Tällä viikolla meillä oli eri opettaja, kun aiemmin ja hän sanoi, että on kyllä rohkea koira, mutta vielä kun saisi lisää malttia, niin koira ehtisi tajuamaan mitä tekee ;D Juoksi meinaan aika haipakkaa keinulle, mutta samanlailla se Nemokin meni alkuun, ennen kuin tajusi, että siinä täytyy jarruttaa! Pussiin Luna vilahti kans, kun vanha tekijä, eikä sitä pussia tarvinnut nostella, sieltä läpi rymysi kauhealla vauhdilla, I like :) Malttia on ollut nyt myös hypyn takana odottamiseen. Lempieste näyttäisi olevan sama, kun Nemolla eli A ja toinen lemppari tietty putki. Onkohan nää samat muillakin parsoneilla?
Seuraavana urakkana olisi saada koirien karvat siistiksi meidän kesän ainoaa näyttelyä varten. Turkit vaan ei tietenkään ole oikeassa kasvuvaiheessa, Nemolla liian pitkä ja Lunalla lyhyt tai kyllä Lunasta varmaan vielä kelpo saadaan, mutta Nemon karva ei lähde irti. En ymmärrä, miten en vieläkään osaa laskea Nemolle sitä oikeata väliä trimmaukseen..
1309447607_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Blogipäivitystä
Nyt lähdetään itse uimaan, koirat saa jäädä kotiin, onneksi viilentyneinä. Nauttikaahan auringosta!