Muutto on saatu kunnialla loppuun, eikä tehnyt edes kovin tiukkaa, kun poikia oli tarpeeksi kantojoukoissa, kiitos vielä kerran kaikille! Koirat on olleet ihan innoissaan, kun ensin oli porukkaa ja nyt on tilaa sekä kolosia mitä tutkia (ja mä kun luulin, että niille iskee sama haikeus, kun mulle aina muuttaessa ;) Pientä kikkailua tämä alku aina vaatii, ennen kuin on tavarat paikallansa, mutta koirille on maistunut eväät kukkalautasilta ;) Koirien kipot on laitettu mukamas niin hyvän talteen..
Oma sauna on <3 Luna etenkin on nauttinut saunomisesta! Heti, kun saunassa oli vähän lämpöä tyttö kiipesi ylimmälle lauteille. Kääntöpuolena on se, että kipittää koko ajan edes takas, niin että pelkään sen putoavan kiukaalle... Ja kun löylyä heitetään tulee kipakka kommentti, miksi ihmeessä..? Eilen, kun lämmitettiin taas sauna, ei otettu koiria mukaan, kun nukkuivat niin autuaana sohvalla. Oliko se joku kosto vai mitä, mutta Luna oli sillä välin pissannut meidän peiton päälle ja tätä ei ole tapahtunut sitten pentukuukausien :/ Onneksi talossa on iso pesukone ja kuivaushuone.
Täytyy sanoa, että kaupungissa asumisessakin on puolensa. Täältä seitsemännestä kerroksesta on upeat näkymät ja ekan illan auringonlasku oli aika huikaiseva. Koiria tuntuisi olevan tässä talossa useita ja ajattelinkin mennä joku päivä tonne pihalle päivystämään Lunan kanssa, jos vaikka tottuisi siihen, että koiria tulee ja menee, eikä meidän tarvi niistä välittää. Lenkeillä on ollut taas aikamoista riuhtomista uusista hajuista, ihmisistä ja muista koirista johtuen. Kummankaan koiran kanssa mulla ei ole suurempia ongelmia yksinään, mutta kaksin ne on aika mahdottomia ja jos siihen vielä lisää jotain kannettavaa tavaraa käsiin, niin soppa on valmis. Siitä Livin koiraohjelmasta Cesar sanoikin joku kerta, että kun koira hangoittelee vastaan, niin se tuplaa painonsa eli ei se sitten ihme ole, kun en tuota joka suuntaan säntäävää melkein 40kg aina jaksa pitää hanskassa. Oletteko te katsoneet sitä koirakuiskaajaa?
Eilen tein vähän matkavalmisteluja eli leikkasin koirien kynnet, trimmasin Nemon mahanalusen ja pesin molemmat koirat. Kävin myös kaupoilla ostamassa erilaisia pureskeltavia ja herkkuja mummulaviikkoa varten. Toivotaan, että koirat käyttäytyy :) Aurinkoista viikkoa, nyt ne on vihdoin luvanneet oikeata kesäkeliä!
1306658497_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Luna ja Mara metsässä, kuva: Hanna Isotalo