Viikkoon ei ole ollut varsinaista koiraohjelmaa, vaikka joka päivä ollaan porukalla touhuiltu. Viikonloppuna olin ylitöissä toimistossa ja molemmat koirat lähtivät maskotteina mukaan. Aika pian rauhoittuivat paikoilleen pötköttelemään ja Nemo välillä kuorsasi perinteiseen tyyliin jalat kohti taivasta. Muuten olivat nätisti, mutta käytävällä olevan tulostimen käynnistyminen aiheutti aina kovan metakan :D Yritin sitä sitten esitellä, että tästä painan nappia, niin johan käynnistyy ;D
1305482965_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Luna odottelee parsonlenkille lähtöä
Meidän seuraava koti on selvinnyt eli suuntaamme parin viikon kuluttua Kaukajärvelle vuokrakolmioon (koirille oma huone..?). Mulla on lyhyt työmatka, joten koirien yksinolo lyhenee päivässä noin 40 minuuttia :) Saas nähdä, kuinka sopeutuvat kerrostaloelämään vai onko meillä häätö heti ensimmäisen kuukauden sisään ;) Mutta tosiaan haku on päällä  omasta pihallisesta kodista, toivottavasti se pian putkahtaa jostain esiin, kun olin niin haaveillut, että tänä kesänä koirat  saisivat kirmailla omassa pihassa.
Oon alkanut tuumailemaan, jos alkaisi syöttämään koirille vähän luonnonmukaisempaa ruokaa eli riisiä/perunaa ja lihaa. Tietääkö joku hyvää repestiä, missä suhteessa ja kuinka paljon tuollaisille 7 ja 10kg koirille sellaista tulisi antaa..? Oon aika onneton kokki, mutta ainahan sitä voisi yrittää, jos vaikka pakkaseenkin laittaisi valmiiksi jotain satsia..? Lisäksi on varmaan tarpeen myös jonkunlainen vitamiini? Kuitenkaan en ajatellut varsinaista barffausta harrastaa. Meillä on nytkin pakkasessa yksi kalkkunan jauhelihapötkö 500g, jos joku haluaa, kun nää meidän koirat ei sitä syö? Siinä on mukana lihaa, rustoa ja luita.
En muuten varmaan vielä esitellyt meidän Tampereen näyttelyn ostoksia:
1305483005_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
- Lunalle pelastusliivi veneeseen
- Uusi vesilelu, vanhan samanlaisen teurasti Nemo
- Värikkäitä tennispalloja, kun kaikki edelliset lahjoitin hätäpäissäni Venäjän löytökoirakotiin tässä taannoin ;)
- Aktivointipallo tosi edullisesti. Tätä jo testattiinkin ja piti aika räminää, mutta oli muita vastaavia haasteellisempi ja koirat jaksoivat juosta sen perässä kauan, yksi kerrallaan kuitenkin. Pallon suuta sai myös säädettyä sopivan kokoiseksi namien suhteen ja samalla lisättyä vaikeusastetta.
Lisäksi löysin jotain aivan ihanaa pientä parsonaiheista, josta arvontakin luvassa tässä lähiaikoina, joten pysykää kanavalla ;)
Nyt hurrataan Suomi voittoon!