Päivitin vähän Tulossa -laatikkoa. Pitkän tauon jälkeen bongasin parit agilityn möllikisat. Ei päästy viime sunnuntaina Tamskin kisoihin, mutta nyt heti tän viikon lauantaina olisi SportDogParkissa (Ideaparkin vieressä) kisat tyrkyllä ja seuraavat Tamskin kisat sitten helmikuun 12. Pelkkä ajatuskin alkaa jännittämään, kun ei olla kisattu sitten kesän. Saa nähdä, uskaltautuuko sitä viikonloppuna kokeilemaan... Onko kukaan muu lähdössä sinne?
Nostaa hattua -fiiliksellä luin Ellun hihnakäytöksen kehityksestä, jo 20 minuutin lenkkejä kiskomatta, hienoa! Pieneen olin tyytyväinen kuitenkin eilen, kun koirien kanssa ohitettiin koira huutamatta ja namitkin kelpasi. Ohitus tapahtui tosin toiselta puolelta tietä, mutta joka kerta se on myös aiheuttanut rähinärallin. Tänään aamulla koiria oli sekä edessä, että takana, mutta rähinä ei alkanut, kun päästiin jouhevasti etenemään ja olen käyttänyt viikon ajan yksinkertaista "ei" käskyä Lunalle, mikä tuntuu tehoavan, kuinka yksinkertaista :)
Meillä kiskotaan hihnassa edelleen, eniten aina töiden jälkeisellä lenkillä, kun on virtaa ja virikettä ympärillä. Aamulenkit meneekin yleensä ihanan rauhallisissa merkeissä. Lunan kiskominen on kyllä kohtuullistunut eli ei vedä enää koko kropallaan toiseen suuntaan ja muutenkin tuntuu kiskovan silloin, kun etsii tarpeiden teko paikkaa, niitten jälkeen saattaa ihan itsekseen kulkea mun vieressä naru löysällä, vaikken käyttäisi mitään poppaskonsteja. On tääkin jotain edistystä.