1292617440_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Toimistotytöt
Luna oli tällä viikolla mun toimistoapulaisena kolme päivää. Työkaverit olivat ihan ihastuksissaan kiltistä tytöstä, joka estoitta hyppäsi syliin ja pussaili naaman märäksi :) Yllätyin kuinka kivasti Luna oli työpäivän ajan, ei haukkunut outoja ääniä, eikä koputuksia ovelta, kaikki morjesti innoissaan, mutta pääasiassa pötkötteli joko boksissaan tai fleecehuovan päällä. Samalla tuli hyvää harjoitusta siihen, kun joku tulee ovelle, viimeisenä päivänä ei jaksanut enää edes mennä ovelle vastaan mun esimiestä, käpertyi vaan tyytyväisenä multa vapautuneelle tuolille :)
Yhtenä päivänä vietiin ruokkiksella joulukortit postiin ja tyttö meni hienosti Kaukajärven keskustassa hihnassa kiskomatta! Jäi myös kilttinä tyttönä muutaman kerran yksikseen mun huoneeseen, kun itse menin kopioimaan tai kahville. Pakko myöntää, olen aika ylpeä Lunasta ;)! Nemohan oli kans kerran hetken mun mukana töissä, mutta ei siitä tullut mitään, kun tonki kaikkien roskiksia, eikä rauhoittunut paikoilleen ollenkaan... Työkaveri väitti, että juuri siksi nartut on helpompia... siis koirissa ;D
Tällä viikolla parsonlenkillä oli paljon porukkaa, sillä saatiin vieras Ranskanmaalta :) Hauskojen Toni tuli Suomeen ja poikkesi tietty katsomassa kaikkia tuttuja. Oli ihana nähdä ja Nemo meni ihan pähkinöiksi Tonin sylittelyssä. Nemo selvästi muisti Tonin, mutta Luna ei tainnut muistaa, kun vaan kerran aikaisemmin kesällä oli tavannut. Minkähän ikäisestä koira muistaa, ihan pennustako? Ihmisistähän sanotaan, että muistaisi 3-vuotiaasta eteenpäin asioita.
Nemo onkin nyt evakossa mummulassa Lunan tärppipäivien ajan. Eka päivä oli mennyt mukavasti tutuissa kuvioissa ja Nemo oli päässyt pitkälle lenkille Arboretumiin. Mummu nukkuu varmaan taas sikeästi, kun on lämpöpatteri jaloissa, niin ainakin väittää, että nukkuu aina tosi sikeästi, kun koira/koirat on talossa :)
1292617314_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tilaisuuden tullen...