Joulukuu, ihanaa! Täällä yksi jouluhöpö on jo tehnyt kortit ja paketoinut puolet lahjoista. Koirillekin on löytynyt pukinkonttiin leluja ja uudet nahkapannat. Mutta hyss... ei saa kertoa niille, saavat sitten jouluaattona avata omat pakettinsa. Vielä täytyy käydä ostamassa herkkuja paketoitaviksi, ne niitä mieleisimpiä lahjoja varmasti on :)
1291580813_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tip-tap-tip-tap-tipe-tipe-tip-tap...
Lunalla alkaa varmaankin juoksut, vihdoin. Tyttö on nyt 10kk ja Lunan siskolla alkoi jo 6kk iässä. Onkohan Ulpulla ollut juoksut? Varma en vielä ole, mutta viikon verran on Nemo ollut kiinnostuneempi tytöstä. Luna nuuskuttelee nyt paljon ulkona, merkkailee vähän, nuoleskelee itseään ja on aika hellyydenkipeä <3
Muutenkin tuntuu, että Luna on alkanut paikka paikoin rauhoittumaan. Pari kertaa on päivälenkillä kulkenut mun vieressä kiskomatta ilman, että olen erikseen nameilla pyytänyt. Sisällä vahdinpitokin on laimentunut sekä parsonlenkillä malttoi mielensä, eikä vetänyt ja huutanut sen jälkeen, kun sai morjestaa suosikkinsa Eijan, kasvattajan. Muita Lunan lemppari-ihmisiä on Eijan muksut Emmi ja Lauri sekä Tampereen parsonaktivisti Riitta (Kiitos Riitalle, että jaksat aina järjestää kivaa yhteistä ohjelmaa meille!). Nemon lemppari-ihmisiä on samainen Riitta, mummu, hyvä ystäväni Karita (Nemon kummitädiksikin kutsuttu) ja perhetuttu Jani, joka jaksaa aina hössöttää Nemo-kalan kanssa... Niin ja tietty molempien suursuosikki on veljentyttö Jonna. Mutta oikeastihan nää koiruudet tykkäävät kaikista ihmisistä ja siksi niiden kanssa on niin mukava kulkea ja touhuta!
1291580639_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kuurankukkia ovessa
Ihania nää pitkät vapaat! Eilen oli parsonistien pikkujoulut, jotka sujuivat tänä vuonna suht rauhallisissa merkeissä, joten tämä päivä ei mennyt ihan harakoille. Tainnutin koirat ensin pitkällä metsälenkillä. Löydettiin uusia polkuja lähimaastoista, harmi ettei ollut kameraa mukana, sillä kallion reunalta oli huikeat maisemat kotijärven jäälle. Käytiin jäälläkin ekaa kertaa tänä talvena, sillä eilen siellä näkyi jo monta pilkkijää ja retkiluistelijaa. Luna oli innoissaan, vaikka flexissä kulkikin. Nemo oli perinteiseen tyyliin vapaana. Illalla oli vielä agitreenit, joten koirat koisaavat sikeästi sohvalla masut täynnä iltapalaa.
1291579520_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Talvitunnelmissa
P.S. Vielä ehtii osallistumaan jouluarvontaan edellisen kirjoituksen kommenttiosiossa!