Mätsärireissu Coxan parkkiksella oli alkuunsa aika kaoottinen. Koirat oli pakko ottaa mukaan ilmoittautumiseen, kun tarjolla oli vaan aurinkopaikkoja autoille. Auton takaluukkua avatessa, koirat alkoivat haukkumaan hurjana kaikille ohimeneville koirille, lisäksi Luna oli oksentanut boksiinsa, jolloin mä olin myös käsivarsia myöten siinä ittessään. Kisapaikalle päästessä Luna karkasi ja lähti sutimaan toiseen suuntaan niin paljon, kun jaloistaan pääsi, onneksi joku paimenkoiran omistaja nappasi tytön kiinni, kiitos hänelle. No ei muuta, kun autoon hakemaan bokseja, kun koirien käsittely hihnassa oli ihan mahdotonta. Oksennusboksin siivous ainoalla nenäliinalla, koirat bokseihinsa ja kantoon.. Eikä aikaakaan, kun Nemon boksista irtoaa pohja ja Nemo on karkumatkalla... Onneksi Lunan kasvattaja saapuu pelastavana enkelinä paikalle ja nappaa pojan haltuun :)
Kaiken alkusähellyksen jälkeen ilta meni mukavasti kavereiden kanssa rupatellessa ja odotellessa. Näin ensimmäistä kertaa Mintun ja Aimon siskon Muskan sekä vanhan tutun Brädin pikkuveljen Raimon. Nemo putosi harmillisesti pienten aikuisten sinisten kehän viidentenä eli ensimmäisenä ei-sijoittuneena. Poika meni kyllä tosi hienosti, ei pomppinut narussa ja pönötti oikein mallikkaasti! Luna pääsi myös junior handlerin oppiin sekä useita kertoja kasvattajan ja muiden tuttujen pusuteltavaksi.
1274473678_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Nemo pönöttää
Agilityreissu Nokialla meni odotuksiin nähden hyvin. Nemon kanssa startattiin mölliradalla kahteen kertaan. Ekalta radalta 25vp ja tokalta, taas uusi ennätys, 20vp! Virheitä tuli ainakin väärästä putken päästä, puomin alastulokontaktilta ja pussin sijaan Nemo olisi molemmilla kerroilla mennyt vieressä olevan puomin... Oikeastaan vasta toisen radan jälkeen hoksasin, mitä olisi pitänyt tehdä toisin, mutta parempi sekin, kun ei milloinkaan ;) Ekaa kertaa Nemo ei kikkailut omin päin esteitä, ei saanut hulluvillikohtausta, eikä mennyt muita koiria katsomaan, vaikka alueella ei ollut minkäänlaisia aitoja, hyvä poika :) Luna oli kans meiningeissä mukana, syliteltävänä, leikkimässä ja nuuskimassa muita koiria. Muutama pönötysharjoitus otettiin myös.
1274473699_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
P.S. Veera ja Arttu olivat myös samoissa agikisoissa mukana. Veeran liideri oli ihan maansa myynyt, kun Veera oli kuumana radalla ja homma meni muka sähläilyksi. Olivat jo moneen kertaan lähdössä kotiinkin, kunnes palkintojen jaossa kuulutettiin Veera kolmannelle sijalle! Artulla oli ekassa lähdössä nuuskuteltavaa, mutta toisella meni radan 5vp, hienosti!
P.S.2 Tänään kävi koirat heittään talviturkit kokonaan. Ensin lähti Luna uimaan ja hetken päästä Nemo perässä. Luna on muutenkin aikamoinen vesipeto, pyydystää vettä suuhunsa letkusta ja on nähty myös suihkussa mukana :)