Nyt on meilläkin farmariauto koiran kuljettamiseen! Tosin mun pitää kuulemma aina erikseen sopia, jos haluan ottaa auton harrastuksiin. No, luulen, että se on helpompaa sitten, kun tää uutuuden viehätys kaikkoaa... ;)


Lavastettu kuva, oikeasti siellä olisi boksi

TOKOssa käytiin kesäkurssin viimeisellä kerralla ja tuumailin, että taidetaan pitää taukoa nyt jonkun aikaa. TOKO tietysti olisi se yleishyödyllisin harrastus, mutta aika ei vaan riitä kaikkeen, eikä siinä lajissa aiota ainakaan kisailla. Nyt tarvii vaan omin voimin harjoitella kurssilta saatuja oppeja.

Taas alkuviikko treenattiin agilityä peräkkäisinä päivinä. Eilen oli niin paljon porukkaa, että mentiin vaan yksi kierros radalla. Meidän ongelmakohdaksi koitui A-esteen kontaktin jälkeen aita ja puomi, vinosti takana. Sitä sitten hiottiin ja hiottiin ja menihän se lopulta ihan kivasti, kun vielä vähän putkea suoristettiin aidan taakse.

Tänään toisissa treeneissä mentiin puomia, aitoja, putkea ja uutena juttuna muuria. Nemo hoksasi muurin heti ja ylitti sen vauhdilla. Myös puomilla mentiin mukavasti rauhassa ja jopa kerran Nemo istui kontaktialueelle odottamaan namia :) Viimeisenä mentiin pieni ympyränmallinen rata vastapäivään: puomi-aita-putki-aita-putki. Muuten meni hyvin, mutta puomilla ja ekalla esteellä oli niin paljon hyviä hajuja, ettei meinannut millään saada kontaktia lelulla tai namilla lukuisista yrityksistä huolimatta (ennen rataa olisi tarvinnut sytyttää Nemo, turhan kauan vaan odoteltiin vuoroa). Nostin sitten Nemoa samaan tapaan niskasta, kun Toni eilen Elmeriä treeneissä. Nemo oli ihan hölmistyneen näköinen, mutta selvästi heräsi ja veti radan loppuun ihan sukkana. En tiedä, mitä mieltä ohjaajat tai kurssikaverit olivat tästä kuristuksesta, ajattelivat varmaan, että "hullu akka", mutta se tuli jotenkin intuitiona ja toimi.


Kiipeää A:ta, kuva: Toni Lund


Tarkkana kun porkkana, kuva: Toni Lund


Rrrengas, kuva: Toni Lund


Aita, kuva: Toni Lund