10.5.2015

Sky etsii uutta kotia

Kasvattini 1-vuotias parsonpoika Sky (Finding Nemo's Skyfall) etsii kotia, jossa ei ole muita uroksia. Sky on luonteeltaan rauhallinen ja iloinen hännänheiluttaja, mutta tarvittaessa löytyy terrieritemperamenttia ;) Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää: p. 044-0277176 / anna.rekonen@gmail.com.


4 kommenttia:

  1. Voi itku, että joku joutuu tästä ihanuudesta luopumaan. Niin tiedän tunteen. Kyllä raastaa.
    Sky on niin suloinen, että jos onnia ei olisi huushollissa aina välillä niin mun oisi varmaan käynyt nyt huonosti. Ja oisin joutunut perumaan kaikki ajatukseni uudesta karvatassusta. Mutta Onni kun on maisemissa niin eipä sitten.
    Sydämestäni toivon tälle ihanuudelle sopivaa uutta kotia. Ja varmasti se löytyy. Kuka nyt tuota nassua pystyy oikeesti vastustamaan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, on tässä ollut itku herkässä yhdellä sun toisella <3 Poika on niiiin ihana vesseli <3 Samassa veneessä ollaan eli jos meillä ei olisi jo kahta urosta, niin pitäisin tämän kullanmurun visusti itselläni. Kiitos tsempeistä! :)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!