4.6.2012

Kesäfiilistä hakemassa


Tää on nyt se Suomen kesä: lyhyt ja vähäluminen ;D Kesäfiilistä lähdin hakemaan näillä:



Pitkästä aikaa raaskin ostaa tuoksun, Puman uusin keltainen on ihanan kesäinen, eikä liian voimakas. Samaa sarjaa löytyy myös vihreä miehille. Prestigen aurinkolasit on jo useammaan vuoden takaa hinta-laatu -suhteeltaan hyväksi havaittu. Ja taas sitä suklaata, oletteko jo maistaneet tätä mansikkaa? :)

Hyvää fiilistä voi hakea myös toisesta blogistani arvonnan merkeissä. Käykääs osallistumassa!

8 kommenttia:

  1. Joo,uutta mansikkaista suklaaata on syöty.Tykkään ite eniten siitä ihan perus sinisestä.Ja sitä menee levyllinen ainakin elokuvailtoina=)
    Aurinkoista viikkoa toivotellen.Saat ainakin hienot aurinkolasit silmille=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, levyllinen menee helposti :D Tykkään aika monista Fazerin levyistä, ehkä se lontoonrae on oudoin. Kiitos samoin, mukavaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  2. Mä tykkään tosta mansikasta! Sain Fazerin reissulta levyn maistiaisiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ui ui, Fazerin reissu ♥ Tahtoo kans. Toi mansikka on kyllä hyvää :) Kuulemma Maraboulta on kans mansikkasuklaa, sitä en ole maistanut.

      Poista
  3. Maistettu on, ihan hyvää, ei mitenkään erikoista mun makuun. Siinä Maraboussa on vissiin ihan kunnon könttejä mansikkaa...se on siis vielä maistamatta.Itte taidan sijottaa sen lontoonrakeen sinne kärkipäähän :D

    VastaaPoista
  4. Sanna-Mari, meillä menee sitten maut ristiin ;D Tykkään lontoon rakeista sellaisenaan, mutta kun ne yhdistää suklaaseen, niin tulee joku sellainen 'rommin' makuvivahde tai sitten vaan kuvittelen :D Nyt olisikin hyvä syy ostaa levy ja tehdä uusinta koemaistelu...

    VastaaPoista
  5. Kiitos Anna !

    Melkein tunnen tuon ihanan tuoksun... itseään pitää joskus hellitellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, välillä saa hemmotella itseään :)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!