16.4.2023

Pääsiäisen jälkeen


Kevät!


Nemon kanssa kaksin lenkillä

Onpas ollut ihania aurinkoisia päiviä jo monta viikkoa putkeen! Naurattaakin vähän tämä meidän suomalaisten mentaliteetti, kun aurinko paistaa ja on +10, niin porukka on heti terasseilla suuriin piirtein shortsit jalassa :D

Yleensä en ota mitään riskejä, vaan olen sitkeästi toppatakissa niin kauan, että on oikeasti lämmintä aamuin illoin ja nyt sitten kuitenkin kauhean talvitakki hikoilun seurauksena olin yhtenä päivänä jo nahkatakissa liikenteessä ja pum, heti flunssassa. Noh, toivottavasti huomenna jo työkuntoisena. 

Kipeänä koirien lenkittäminen ei ole mitään herkkua, mutta kyllä niistä aina jotenkin selviää. Jos on itse ihan konttauskunnossa (kuten monesti olen, jos rajumpi flunssa iskee), niin sitten ei voi muuta, kun päästää pihaan koiria tarpeille. Nemo vaan hädin tuskin suostuu pissan sinne tekemään, niin on se vähän nihkeää. Luna taas viihtyy, vaikka koko päivän pihapiipahduksilla. 


Samikset <3


Luna näyttää pojaltaan Nugalta


Piilossa


Auringonpalvoja vuodesta 2010


Nemo asetellut kph karvalankamaton mieleiseen malliin


Kuorsaus vaan kuuluu


Kutomisseura

Pääsiäisloma meni meillä mukavasti ja tuli tarpeeseen. Etukäteen ei ollut paljoakaan suunnitelmia, mutta niin vaan joka päivä oli jotain menoa, ehkä liikaakin :D Tuon auringon voimalla tekee mieli mennä ja vasta jälkeen päin huomaa, että olisi voinut enemmän levätä. Loma starttaili mummun yökyläilyllä. Koirat niin nautti, kun mummu huomioi koko ajan ja käytiin porukalla lenkillä. Herkkujakin tottakai saivat. Pääsiäiseen mahtui myös mm. Suinulan muistoratsastus, pizzat italialaisessa, vesijuoksua, Tahdin hoitopäivä, asuntonäyttö (ei tullut kauppoja) ja Tapparan peli. 


Murut kainalossa


Mummulle ekana suukot


Luna nappisilmä

Useamman kerran viikossa ollaan tehty taas lenkkiä muualla, kun kotiympyröissä. Näin päästään helpoiten, ettei tarvi pelätä naapurin irtokoiria. Olen kyllä alkanut pääsemään heidän lenkkirytmiin kiinni eli käyvät aamulla yleensä klo 8 maissa, iltapäivällä ennen klo 16 ja illalla ehkä 21 jälkeen. Ihan mukavasti ajateltu, koska tuolloin on vähemmän koiria liikenteessä, kun klo 8-16 työläiset on duunissa. Lenkkeilty ollaan ainakin Ylöjärven keskustassa, Piikahaassa, Kalevassa Kiovan puistossa, Lielahdessa, lähipuistossa ja Tesoman keskustassa. 


Kaverilenkillä Martti, Miisa, Nemo ja Luna

Meillä oli yksi erikoisempi vuorokausi, kun Luna meni mummulaan yökylään ja hain kotiin sitten seuraavana päivänä töiden jälkeen. Taloyhtiössä tehdään patteriverkoston tasapainotusta ja työmiehiä on käynyt asunnoissa jo parin viikon ajan. Tämä vuorokausi oli sellainen, kun vedet meni poikki ja asunnossa käytiin pitkin päivää, niin oli helpompaa, kun Luna ei ollut huutamassa ovella ;)

Tytöllä oli ollut ihanaa, kun sai nukkua mummun kainalossa ja olivat käyneet mummu, ystävänsä ja Luna Kaupin metsässä vauhdikkaan 1,5h lenkin. Sohvalla oli tietenkin makoillut mummun päällä ja suukotellut yhtenään. Jossain kohtaa oli kyllä rauhoittunut tyytyväisenä sänkyyn nukkumaan ulkoilun päälle <3 Sillä välin kotona oli rauhallista ja Nemokin malttoi nukkua sikeämmin pedissään. Toki nousi aina, kun joku meni jääkaapille, mutta työmiehistä ei ollut moksiksaan. Kivaa vaan, mitä enemmän on porukkaa.


Nemo meni Lunan viereen


Samikset <3


"Mitä kuvailet?"

Nemo pääsi 4kk tauon jälkeen fyssari Katille Toijalaan ja nautti, varsinkin lapojen kohdalta käsittellessä kuului vaan hyvänolon murinaa. Mitään suurempia jumeja ei ollut, tavanomaista kireyttä. Nemo olikin kotiin tullessa ja pari päivää sen jälkeen, kun pikkupoika hyppien ja loikkien.

Viikon päästä meillä on varattu valokuvausaika miljööseen! Saatiin yhteydenotto kuvaajalta ja oli sen verran kiva diili, että otettiin tarjous vastaan. Pitäisi vielä koirien karvaa siistiä ja varmaan molemmat oikein pestä. Toivottavasti tulee kiva kuvaussessio, vaikka on uusi kuvaaja ja Lunakin mukana... Olen luonut jo pientä suunnitelmaa, kuinka homma saadaan purkkiin kunnialla. Tyttöhän siis innostuu täysin ja repii, riuhtoo, hihkuu ja haukkuu, mutta eiköhän siitä jälleen selvitä huumorilla :)


Pizzavahti

Iloa ja valoa kevääseen, pysykäähän terveinä!

2 kommenttia:

  1. Nyt ennustetaankin viileämpiä kelejä. Saas nähdä kuinka käy 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, lunta varmaan vielä tulee, jos vanhat merkit pitää paikkaansa :D

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!