5.2.2022

Hassut tavat koirien vuoksi

Mitä hassuja tapoja teillä on koirien vuoksi? Tai osaako niitä edes ajatella, kun ei muista elämää ennen koiria. 


Saatiin mummu meille yökylään

Mulle tulee tällaisia mieleen:

1.) Aamulla herätessä ei kannata nousta vessaan, jos aikoo vielä sen jälkeen saada unesta kiinni eli on yritettävä vaan nukahtaa uudelleen kupla otsassa. Koirat meinaan pomppaa tikkana ylös ja aloittavat rapistelun lattialla/vinkumisen, kun kuulevat mun heräävän, eivätkä 90% kerroista enää mene takaisin nukkumaan (Nemo)

2.) Kotoa lähteissä ei parane enää palata, vaikka jotain olisikin jäänyt sisälle. Muuten alkaa kova juoksu ja haukkuminen, sillä koirat osoittavat mieltään uusintalähdöstä (Nemo ja Luna)


Testatiin lenkki kotoa Tesomajärvi ympäri n. 1h 10min


Lunta riittää

3.) Autolla parkkeeratessa koirat on otettava ekana ulos tai alkaa kauhea mielenosoitus haukkuminen, koska halutaan tietty pelipaikalla katsomaan, missä ollaan. Jos pääsevät esim. 10min ulos, niin jäävät sen jälkeen nätisti autoon (Luna)

4.) Luonto-ohjelmien ja piirrettyjen katsomista vältetään, koska koirat loikkaa nenä kiinni telkkariin komentamaan kavereita tai pitävät varoitushaukkua (Luna ja Nuga)


Luna odottaa aamulla mummua alakertaan <3


Koko ajan kyljessä, rapsutuksissa ja suukotuksissa, tasapuolisesti


Nemo nauttii "älä mummu liiku mihinkään"

5.) Ylipäätään joka päivä kokonaisuudessaan ajatellaan koirien kannalta, kuinka hommat sujuu helpoiten. Heti aamusta kannattaa väsyttää koirat ja itse lähteä hoitamaan asioita, jos tarve on, koska iltaa kohti alkaa kierrokset nousta ja jos tulisi joku extempore meno, niin se ei oikein onnistu, jos koirilla on virtaa 100% ja pidempi lenkki tekemättä (Kaikki)

Näitä on varmaan vaikka millä mitalla, mutta nämä tuli ekana mieleen. Onko teillä samoja? Olisi kiva kuulla, onko teillä hullunkurisia tapoja arjessa? :D


Saatiin pappakin extempore kylään ja Nemo oli ihan liekeissä, myös lenkillä kirmasi koko ajan papan viereen katsomaan, onko tää totta, että pappakin mukana! Molemmat koirat sai lähes koko vierailun ajan sohvalla samaan aikaan rapsutuksia papalta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!