19.12.2021

Naapurin Maisa

Lauantaiaamu lähti mukavasti liikenteeseen, kun saatiin extempore lenkkiseuraa Nemon kanssa naapurin pienestä Maisasta. Harvoin päästään uusia koiria moikkaamaan, koska usein mukana on Luna, joka ei muista koirista välitä, yhtään. Nemoa päästän katsomaan lähinnä kilttejä tyttöjä, niin jää hyvä mieli kaikille. Aamu alkoikin koirapulinan merkeissä! Ennenkin ollaan saman naapurin kanssa jääty suustamme kiinni koira-aiheesta ja olen hipsinyt töihin hieman myöhässä :D

Maisa katsoo alkuun vähän kauempaa uutta kaveria, mutta kun uskaltautuu haistelemaan, niin löytyy samanlaiset hepulit, kun Nemolta. Maisa tosin on 1-vuotias ja Nemo 13-vuotias. Hassun hauska pari, jotka juoksisivat varmaan täyttä häkää, jos vapaaksi pääsisi. Nemo myös kivasti kirittää tyttöä, joka ei yksikseen ole niin kova kävelemään. 


Pieni Maisa


Nuuskutellaan

Nemon tassu on parantunut hyvin. Nyt ei ole ontunut enää viikkoihin, vaikka saa mennä jo sohvalle valvomatta. Viime viikolla alettiin pidentää lenkkiä 20-30min kerrallaan lyhyessä hihnassa. Ollaan jatkettu samanpituisilla lenkeillä (mitä liukkaudelta on pystynyt), mutta vihdoin eilisestä alkaen flexissä. Vielä viikon verran mennään näitä lyhyempiä lenkkejä ja sitten joulun jälkeen palataan normaaleihin tunnin lenkkeihin. Huomaa, että itsekin jo kaipaa kunnon lenkkiä, mitä toki olen sitten ilman koiria mennyt jokusen kerran viikossa (ja muutaman kerran pelkän Lunan kanssa).


Tamskin hallilla

Nemo pääsi taas fyssarillekin ja oli jumissa etenkin selästä ja lonkkamaljoista. Läähätti aikalailla kyljellään matolla, joten kokeiltiin käsitellä myös seisten/istuen, mutta läähätys oli samanlaista ja kyljellään oli tutumpi asento, joten jatkettiin sillä. Kyselin kotiin venytysohjeita ja kuulemma hyviä on pää etujalkojen väliin ja pää molemmille kyljille. Ne onkin tuttuja liikkeitä ja namin avulla onnistuu vähän liiankin innokkaasti. Ohjeeksi saatiin käyttää vaikka ihan nappulaa, ettei homma karkaa käsistä liian hyvän namin vuoksi. 


Nemo lentoon lähdössä odottaa omaa vuoroaan

Koiratanssikurssi tuli päätökseen! Viimeisellä kerralla hahmoteltiin vielä ohjelmaa ja treenattiin erilaisia tassunantoja, alku- ja loppuasentoa sekä näytin kuitenkin pari Nemon pyörähdystä opelle. Ohjelma koki vielä muutoksia ja aikeena onkin hioa sitä kotona olkkarin matolla sitten joulun jälkeen, kun Nemo on varmasti parantunut (riehaantuu äkkiä ja laminaatti on liukas, jos sinne eksyy). Helmikuulle on suunnitteilla epäviralliset kisat Tamskin hallille, josko niihin uskaltautuisi mukaan. Kävin eilen katsomassa virallisia kisoja ja oli kyllä niin mahtavia esityksiä #kylmänväreet. Jäi superhyvä fiilis tästä kurssista, kyllä koiran kanssa harrastaminen on kivaa ja tunteikastakin niin iloisen ja äärimmäisen rakkaan Nemon kanssa!


Love you to the moon and back

Nyt aletaan laskeutua joulutunnelmaan <3 Laitoin juuri loputkin joulukoristeet esille, kynttilät palaa ja jouluviikko on edessä: 3,5 päivää töitä ja sitten 5 päivää lomaa. Lepo tekee hyvää. Leppoisaa joulun aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!