21.6.2020

Hellejuhannus

Vietettiin kaupunkijuhannusta koirien kanssa, kuten monta kertaa ennenkin. Tänä vuonna poikkeuksena oli tämä ihana helle ja niin ollen koirat olivat aika väsyksissä ja pääosin nukkuvat. Harvinaista herkkua meillä!


Oma juhannusperinne kerätä kukkia maljakkoon aamulenkillä

Tehtiin pidempää lenkkiä aamulla ennen kuuminta aikaa ja illan viilennettyä suunnattiin rantaan pulikoimaan. Ollaan löydetty uusi lähiranta, johon kävelee alle 10 minuuttia ja siinä on kiva pieni matala hiekkaranta, josta Lunaa on helppo uittaa. Nemokin on käynyt kahlailemassa ja kepin perässä mennyt vähän syvemmällekin.

Vieressä on myös koirien oma hiekkaranta, mutta siellä on ollut joka kerta tohina päällä, koiria vapaana, joten meillä ei asiaa sinne. Tämä oma löytö on kyllä aivan mahtava uittopaikka verrattuna veneiden välistä, kivikkoisella pohjalla tai syvässä vedessä. Tässä pystyn itse seisomaan hiekkapohjalla ja Luna pääsee hyvin uimaan tavallisessa hihnassa, samaan aikaan voin pitää Nemoa flexissä, eikä sen tarvi tulla veteen, jos ei halua. Aiemmin oma jännitysmomenttinsa on ollut jo siinä, että kiljuvan ja tempovan Lunan saa vaihdettua flexiin ja sitten seuraavaksi jännittää, koska se naru menee poikki, kun tykkää purra jotain uidessaan. Jos ei pidä hihnaa suussa, niin huutaa ja läiskii vettä :D


Lähiranta, ihmisten puoli

Koirat saivat tietysti juhlan kunniaksi makkaraa ja nykyään ostan viikonloppuherkuksi niitä Cesarin tms. lihapateita nappuloiden sekaan. Lisäksi olen antanut piimää pari viikkoa, jotta nestettä tulee tarpeeksi lämpöisellä kelillä. 

Mummua nähtiin myös, kun tuli koirien seuraksi juhannusaaton iltana. Kiitos, kun saatiin tehdä rauhassa päiväseltään seikkailureissu Yyteriin. Ei ollut kiirettä kotiin päin koirien luo. 

Kuinka teidän juhannus meni koirien kanssa tai ilman? :)


Piikahaasa aamulenkillä, kukkivat kukat vaan vaihtuvat

2 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!