5.5.2020

Onko ikävä mökille?

- No onhan meillä ikävä mökille!


Maisansalon kalliolla


Huipulla tuulee (huomaa korvat... ja hiukset :D)

Pidin talvilomaa huhtikuun viimeisen viikon. Alkuviikko meni kotosalla kevätpuuhissa ja koirien kanssa rauhallisilla lenkeillä kotipiirissä ja muilla huudeilla. Käytiin myös treenikentällä heittelemässä leluja. Luna oli mulla kiinni ja Nemo vapaana, niin nippa nappa selvittiin ilman kähyjä lelujen kanssa ;) Poikettiin myös iskän pihassa kahvilla, missä oli kiva kaivella nurmikkoa ja istuskella mummokeinussa.


Luna päivystää ikkunassa


Nemo ottaa rennosti


Vauhtia ja vaaratilanteita


Mökin terassilla


Majakalle menossa


My precious <3 <3


Majakalla


Nemo linssilude

Pitkä viikonloppu vietettiin Niemi-Kapeen Mustikka mökillä ja nautittiin <3 Siellä maalla omassa rauhassa pääsi täysin lomatunnelmaan ja korona oli hetken pois mielestä.

Sauna lämmitettiin tietysti joka päivä, kävin kahteen kertaan uimassa, kokkailtiin, pelattiin korttia, täytettiin ristikoita yms. Tehtiin myös päiväreissut eväiden kera upealle Siikanevan suoalueelle ja Helvetinkolulle. Koirat nauttivat täysillä. Poikettiin myös Maisansalossa ja Muroleen kanavalla, kumpikaan ei tosin vielä ollut auki, mutta hienoja maisemia molemmissa. 

Pieniä äksidenttejäkin sattui matkaan mm. Lunalla keppi poikittain suussa jumissa ja Nemolla tassu terassin lautojen välissä kiinni kiljahduksineen. Lisäksi Nemolla oli ekana aamuna punkki kävelemässä kuonon päällä... Mutta onneksi kaikista selvittiin säikähdyksellä.


Saunassa pesulla


Luna haaveilee uimisesta


Chilling :D


Luna lempipaikallaan...


Siikanevassa pitkospuita pitkin


Suoalue


Välillä täytyy odottaa


Niin kaunista

Huomenna Nemo menee hammaskiven puhdistukseen ja samalla joudutaan varmaan poistamaan hampaita, kuten joka kerta puhdistuksen yhteydessä. Nyt on varattu enemmän aikaa, jotta poisto onnistuu samalla kertaa, eikä tarvisi nukuttaa uudestaan. Suu kun saadaan kuntoon, niin Nemo sterkataan, koska toisessa kiveksessä on muutoksia. Huhtikuun puolessa välissä kivekset ultrattiin ja otettiin perusverikokeet, jotta tietää, että nukuttaminen on turvallista. Kivekset ei onneksi vaivaa poikaa, joten päätettiin hoitaa ensin tulehdustila suusta pois. 

Samaisella reissulla Lunan suu tarkastettiin ja se oli parantunut hyvin. Tyttö sai myös Royal Caninin fibre -nappulaa anaalirauhasvaivaan. Ruoka tuntuu maistuvan paremmin, kun edellinen. Vaivaa se ei ole kokonaan poistanut, mutta jatketaan nyt toistaiseksi tällä.


Helvetinkolu ylhäältä


Ja alhaalta


Sola


<3


Komeat värit


Virtaus


Ulkoilun päälle maistuu uni


Ennen kotiin lähtöä heiteltiin vielä palloa!

Poikkeustilasta huolimatta tapahtuu hyviä asioita! Sain kunnian olla Hannan Miisa parsonvauvan kummitäti <3 Tämä tuli täytenä yllätyksenä, kun lenkkeiltiin viime viikolla Pyynikillä koko koplan kesken: Nemo, Luna, Martti ja Miisa. Omat koirat olivat vähän turhankin innoissaan pikkuisesta, mutten päästänyt kosketusetäisyydelle, ettei satu mitään. Juotiin siinä samalla sitten ristiäiskahvit munkkien kera ;) #crazydogladies


Klainon Kristalliprinsessa, Miisa vauva 11 viikkoa


Munkki maistuisi...


Onnellinen ja otettu kummitäti <3

P.S. Pidän Tustustu koiratanssiin -kurssin Pirkkalan Piskien kentällä keskiviikkoisin klo 17-18 tulevasta viikosta alkaen. Kurssi kestää 4krt. Kurssi sopii kaikenlaisille koirielle, senioreillekin, jotka innostuvat tekemään temppuja ohjaajansa kanssa. Itse ei tarvi osata tanssia :D Vielä muutama paikka vapaana, lisätiedot Pirkkalan Koirakerho Piskit ry:n Facebook -sivulta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!