24.4.2018

Hauskaa Koiranpäivää

 
Sohvaperunat odottaa illan ottelua Tappara vs. Kärpät

 
"Onko noi porukat ihan tosissaan..?", tuumaa Nuga

 
Ei todellakaan, mutta namipalkan eteen voi olla pari sekuntia paikallaan :D
 
Tänään 24.4. vietetään Koiranpäivää ja tämän vuoden teemana on "koiraharrastus yhdistää". Tämä on meille ihan itsestäänselvä juttu, sillä parhautta on pitkät lenkit varsinkin viikonloppuaamuisin ja ilman näitä karvaisia ei todellakaan tulisi lähdettyä joka päivä useampaan kertaan ulos. Lisäksi koiralajien kokeilu ja harrastaminen on mitä parhainta yhteistä iloista ajanvietettä. Koko lauma syttyy yhdessä tekemiseen nollasta sataan sekunnissa! Hyvinvointi on molemmin puolista.
 
Tässä muutama ajatus, mitä harrastukset ovat tuoneet meille: suhteen rakentamista, luottamusta, haastetta, ajateltavaa, tavoiteltavaa, iloa, rentoutumista, onnellisuutta, naurua, liikuntaa...
 
Kennelliiton teeman ulkopuolelta tulee lisäksi mieleen se, että koiraharrastus yhdistää myös meitä ihmisiä keskenään. Kuinka monia kymmeniä ihania ihmisiä olen saanut kavereiksi ja ystäviksi koirapiirien kautta vuosien varrella. Kiitos teille!
 
"Koiranpäivän tarkoituksena on tuoda esille ihmisen parhaan ystävän merkitystä. Koiranpäivänä korostetaan pehmeitä ja lämpimiä arvoja ja kerrotaan koiran erilaisista rooleista ihmisen elämässä ja yhteiskunnassa."
 
HAUskaa koiranpäivää!

2 kommenttia:

  1. Hyvää koiranpäivää sinnekin!
    Toivotaan Tapparalle parasta tänäkin iltana. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin ja Teukalle rapsuja! Niinpä, hyvin sanottu, toivotaan parasta! :)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!