15.3.2018

Deja vu

Tuttu tunne: tänäkin vuonna talvilomalla flunssassa, höh. Tänään vaikuttaisi kuumettomalta päivältä, joten josko se tästä! Eikä tämä sinänsä ihme, sillä esimerkiksi töissä on ollut joka toinen kipeänä viimeisen parin kuukauden ajan. 

Ensimmäinen loma-aamu alkoi mukavasti, kun Pyhäjärven jäällä oli vaan pari kulkijaa kaukana horistontissa, joten uskalsin päästää koko koiralauman vapaana juoksemaan! En ollut sitä kotoa lähteissä suunnitellut, joten mukana ei ollut nameja tms, millä houkutella koirat kiinni. Arvoinkin hetken, päästänkö Lunan vai en, mutta uskalsin ja se kannatti!


Koko lauma vapaana, huomaa Lunan ilme

Edelleen naurattaa Lunan ilme, kun juoksi päätä pahkaa täysillä hangessa kahlaten, suu oli yhtä hymyä, hampaat näkyi ja läähätys kuului. Hassu pieni tyttö. Aika pian tajusin, ettei voida mitään valmista polkua edetä pitkää matkaa, kun tyttö lähtee omille teilleen, joten oli varmaan näky, kun vaihdettiin vähän väliä suuntaa, kulkien siksakkia edes takas. Pojista mulla ei ollut huolen häivää, ne tuli heti luokse, kun kutsuin ja tulihan se tyttökin sitten niiden perässä. Ilmeisesti olivat kaikki saaneet juosta sydämensä kyllyydestä, koska hihnoihin laitto onnistui helposti. Oli myös hauska nähdä, kuinka yksi villikko tyttö sai kaksi poikaa täyteen vauhtiin jäällä. 

Hyvillä mielin pystyi väsyneet koirat jättämään kotiin odottamaan mummuja koiranhoitajiksi meidän lähteissä parin yön kylpylälomalle Turkuun. Reissu oli ihan onnistunut, vaikka ensimmäisenä aamuna alkanut flunssa verotti osansa. Käytiin kiireettömillä lounailla, vähän ostoksilla, elokuvateatterissa, kylpylässä, haettiin pizzaa hotellihuoneeseen ja katseltiin sarjoja. Mummut olivat viihtyneet erittäin hyvin koirien kanssa, seuraa oli ollut puolin ja toisin. Tulevat kuulemma mielellään taas uudestaan, jippii!


Aamupalaksi kakkua <3


Tunnelmallinen sisustusliike Loviisan Aitta


Riviera Maisonia


Leffateatterissa

Tämä päivä menee vielä hissukseen sisätiloissa, mutta josko sitä huomenna jaksaisi lähteä liikenteeseen. Mielessä on muutamia pääsiäisjuttuja ja uudet silmälasitkin odottaa kaupassa hakijaansa. 

Aurinkoa viikkoon!


Tänä aamuna lähipuistossa

4 kommenttia:

 1. Ihan huippua että Lunakin pääsi vapaana juokseen ❤️
  Kakkua aamupalaksi kuulostaa lomalta 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Lunan mielestä maailman parasta! Kakku kruunaa kyllä loma-aamun ;)

   Poista
 2. Huomasin kyllä Lunan ilmeen 😁 Mää niin nautin sen puolesta niin kuin tietysti poikienkin, mutta tytölle tää on harvinaista herkkua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ilme on hassun hauska, vaikkei siihen ehkä ihan ekana kiinnitä huomiota, kun on kaukaa otettu kuva. Pojat on naamat ihan peruslukemilla :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!