19.9.2016

Se siitä energiatasosta

Hah, täällä oon flunssan kourissa. Onneksi on kolme lämmikettä ihan kyljessä kiinni <3 <3 <3


Alkavan flunssan oireista huolimatta lähdin eilen aamulenkille elämäni ekaa kertaa kahden flexin kanssa (hankin perjantaina uuden pinkin flexin Lunan uidessa katkaiseman tilalle) niin, että pienet oli niissä flexeissä ja Nemo vapaana. Olin juuri miettinyt, että pitää pitää nyt tiukasti kiinni (näissä uusissa flexeissä se kahva on suurempi, kun vanhoissa, oletteko huomanneet?), kunnes Luna alkoi tempomaan flexin mitan päässä kakkoselle (tekee sellaista maanista ympyrää hihna tiukalla minuutin pari niin, että hihna on aina serpentiinillä), niin johan lentää toinen flexi kädestä ja kimpoaa siinä vielä ohimennen Nemoon. Onneksi oltiin nurmikolla ja Nuga juuri menossa puulle merkkaamaan eli ei lähtenyt karkuun kolisevaa flexiä, eikä Nemoakaan näyttänyt sattuvan, ihmetteli vaan, mitä tapahtui. 

Ja kun kuvittelin, että nää meidän kohta 5, 7 ja 8 vee jo osaisivat mennä nätisti flexissä, ei vedettäisi, kun pääsisi kaueammas haistelemaan. Mutta vanha meno jatkuu eli vedetään siellä viiden metrin päässä siima kireällä "se hymiö joka pyörittelee silmiään" Hyberaktiiviset kaupunkiparsonit <3 (Nemo oli muuten ihan tikkana ylhäällä vinkumassa kisapäivän jälkeisenä aamuna... Olisi voinut luulla, että vähän väsyttäisi neljä starttia ja koko päivä liesussa. Kai siinä sitten menee kierroksille yksi sun toinen ja nälkäkin varmasti aamusta yllättää). 


Nyt täytyisi saada itsensä kuntoon, ettei tarvisi perua syksyn kiireisimmän viikon menoja :P Onneksi olo ei ole niin jyrän alle jäänyt, kun influenssassa. Eiköhän tää tästä.

Parempaa viikon aloitusta teille!

2 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista ja rapsutukset lämmittäjille <3

    VastaaPoista
  2. Pikkuset on olleet ikionnellisia kun oot ollu kotona :)

    VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!