25.6.2016

Yhtä villi kun 8 vuotta sitten

Meidän ihana ilopilleri, sähköjänis ja armoton pusuttelija Nemo tänään 8 vuotta! Mä en kestä. Aika menee hurjaa vauhtia, kun juuri vasta ihmeteltiin porukalla sitä pientä nallekarhun näköistä, maailman suloisinta pentua, jolla oli terävät hampaat, mutta joka oli niin kiltti, rohkea ja iloinen. Samat adjektiivit pätee yhä, tosin ne hampaat on tasoittuneet ;)


Nemon synttäriaamu on alkanut mukavasti lenkkeillen, kaksin heitellen frisbeeta ja palloa sekä herkkumakkara aamiaisella. Tässä videomatskua aamun kirmailuista (sitä varsinaista hepulirallia en saanut videolle, damn!):


2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon Nemo. Meiänkin mielestä aika on mennyt nopeasti ja paljon hauskaa, hassua ja ihanaa hetkeä on nämä ilopillerit antanut. Terveisin, Xavi veli perheineen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Totta, hauskaa näiden kanssa on kyllä riittänyt :) Xaville onnea, suukkoja ja rapsutuksia! Olisi ihana nähdä vielä joskus <3

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!