22.2.2012

Pilkkuja

Viimeisin kirpparilöytöni on pilkullinen pieni tarjotin, jolla kantaa kätsysti vaikkapa kahden ihmisen iltapalan keittiöstä olohuoneen puolelle. Tällaista pienempää tarjotinta olin katsellutkin jonkin aikaa, isompi löytyy jo kaapista, mutta vaikkapa suloiset Muumi-tarjottimet uutena maksavat parinkympin huitteilla, kun tämä pilkullinen löytyi hintaan 0,90e Kirpputori Jumbosta! Onko teillä lempparikirppiksiä Tampereen suunnalla?


2 kommenttia:

  1. Kyllä Radiokirppis on mun suosikkini vaikka siellä onkin melkein kovimmat hinnat nykyään. Ootan kovasti että Koivistonkylän Prismalle aukee (30.3, oli tänään Morossa mainos) se ex-Alfakirpputori Pirkkalasta, tuleva Koivukirppis.

    VastaaPoista
  2. Radiokirppikseltä tekee kyllä lähes aina löytöjä :) Hei, kiitos vinkistä tuon uuden kirpparin suhteen, täytyykin käydä tsekkamassa! Asuttiin meinaan kolme vuotta Pirkkalassa ja tässä taannoin kävin kirpparin oven takana toteamassa, että eihän sitä enää olekaan siellä vanhalla kaupalla...

    VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!