Luna nappasi toisesta luolakokeestaan hienosti B40 -tuloksen. Pisteitä laski Lunan haahuilu alussa löytämättä kettua, mikä johtui siitä, että meni putkeen kuumana ja etsi kettua vanhasta muistista vasemmasta pesästä, mutta kettu menikin oikean puoleiseen pesään. Luna palasi sitten alkuun, keräsi itsensä, löysi ketun ja työskenteli hienosti luolassa. Tuomarin kommentit löytyvät tästä.
Lomat on nyt pidetty ja arkeen paluu koitti tänään. Loppu lomasta tehtiin pieni parin yön matka Tallinnaan, jolloin koirat jäivät kotihoitoon. Ystävämme asui meillä ja oli pärjännyt hyvin terrierien kanssa, vaikka hänellä ei ole omaa koiraa ollut koskaan Kuulemma nukkuminen koirien kanssa oli ollut eksoottinen kokemus ja lähes tunnin lenkkejä oli tehty päivittäin, kiitos Nikke!
Täytyy alkaa taas skarppaamaan itsekin noiden lenkkien kanssa, sillä Nemolle on tullut vähän ylimääräistä kylkiin (ja mulle myös ;) Nemo ei ole saanut tavallista enempää ruokaa, mutta totta tosiaan meidän lenkit on olleet suht lyhyitä loma-aikaan ja jos tarkemmin ajattelee, niin täällä Kaukajärvellä ei montaa kertaa ole pystynyt pitämään koiria vapaana, kuten Pirkkalassa. Tänään aloitettiinkin mallikkaasti kuntoilu, Nemo ja minä agilityssä ja Luna 1,5h juoksulenkillä Sepon kanssa, vielä kun tän saisi jatkumaan alkuinnostuksen jälkeen ;)
Vihdoin tänään keittelin ensimmäiset puurot koirille ja annoin iltapalaksi lisäksi naudanjauhelihaa, näytti maistuvan :) Ruokaprojekti on vaan koko ajan venynyt, kun kesän mittaan on ollut näitä yökyläilyjä, jolloin koiranhoitajan on ollut helpompi ruokkia vaan nappulalla. Eiköhän tää tästä lähde sujumaan, puuron teko oli ainakin ihan easy!
1314644478_img-d41d8cd98f00b204e9800998e