Saatiin postissa tällainen paketti ilmaiseksi:

Ihan kiva ylläri, kun en enää muistanut jättäneeni yhteystietoja tänne. Kannattaa käydä klikkailemassa, noi on ainakin meidän koirien suurta herkkua. Nemo vaan hotkaisee tikun alta kahden sekunnin, joten se ei varmaan ihan kauheasti ehdi vaikuttamaan hampaiden puhdistukseen...
Eilen illalla katselin kaikessa rauhassa leffaa, kun kylppäristä alkoi kuulumaan vinkumista.... tauko ja taas vinkumista... Hetken ihmettelin ja pomppasin pystyyn, että nyt täytyy olla Lunalla joku hätä (Nemo makoili mun jaloissa), on ehkä jäänyt kiinni johonkin..? Ja näky oli tämä:
En ollut laittanut pesukoneen luukkua lukkoon, jotta rumpu kuivuisi. Luna oli sitten tassullaan aukaissut sen ja istui koneen edessä, katsoi rumpuun ja vinkui, hassu tyttö. Yritin laittaa luukkua kiinniasentoon, niin tyttö läppäisi taas luukun auki. Kävihän se sitten siellä vielä paremmin tutustumassa:
Vappua ollaan vietetty tänään episten merkeissä. Osallistuttiin Nemon kanssa yhdelle mölliradalle ja ekaa kertaa kisaavien radalle x2 kiekkaa. Möllirata oli tosi helppo ja meille sateli virheitä, Nemo oli aivan innoissaan ja meni kylkimyyryä poskellaan mutkissa, keinonurmi on näköjään tassuille suht liukas... Kisaradalla jännitti ihan kiitettävästi, mutta poika yllätti:
 

Hyllythän niistä tuli, mutta ei mitään kauheta sählinkiä, ainakaan enää toisella radalla! Olin niin iloinen, kun onnistui ne viimeiset neljä estettä kääntämällä selkä menosuuntaan. Tätä on koko talvi treenattu näiden nopeiden koirien kanssa ja kerrankin tajusin käyttää sitä, vaikka oma meno takaperin on aina pientä haparointia.. :D
Meillä on juhlistettu vappua epäterveellisesti nakeilla:
GlAdA VaPpEn kamut!