Kevättä on ilmassa ja kevätsuunnitelmia tehty. Hyvinkään koirakylpylään suunnataan kahden viikon kuluttua Lunan siskon perheen kanssa. Pulikoimaan pääsee siis vesipedot Luna ja Ulpu sekä ei-niin-vesipedot Nemo ja Näätä. Onneksi kylpylässä on pelastusliivit, josta voi selässä olevasta kahvasta nostaa pojat veteen, kun eivät sinne kuitenkaan vapaaehtoisesti mene. Myös potentiaalisia näyttelyitä ollaan tsuumailtu, Luna on menossa ainakin Tampereen näyttelyyn ja ekaa kertaa junnuluokkaan, kääks. Tätä ennen ollaan koikkaloikkaíltu vaan pentukehissä.

Parsonlenkillä reippailtiin tällä viikolla ja siellä tuli jo ihan hiki, kyllä se kevät sieltä tulee! Lunalla oli tällä kertaa myös kavereita Martti, Arttu, Arska ja Jaska. Luna täällä vähän supsutteleekin, jos joskus pääsisi Martin kanssa kahden leikkimään ihan vapaana? On se Martti vaan ihanan iloinen ja välitön pikkumies <3
Koko talven suunnittelin mielessäni ja vihdoin se toteutui, vietiin koirat isomman järven jäälle rallattelemaan. Tässä kuvamateriaalia siitä säyseämmästä menosta: