Meillä on ollut arkista touhua; loikoilua, lenkkeilyä ja treenailua. Kesän agilitykurssi alkoi Ylöjärvellä ihan mallikkaasti. Tosin oltiin tunti liian ajoissa paikalla ja kentällä törmättiin citykettuun, joka ei ollut moksiskaan meistä... Koirat eivät onneksi huomanneet repolaista ja sain ne kiireellä tungettua bokseihinsa sekä tömisteltyä ketun matkoihinsa.
Bokseista puheen ollen, Luna sai uuden isomman boksin, jossa on mukavampi matkustaa. Harmiksi kyllä Lunalla on matkapahoinvointia eli tyttö otetaan autoon mukaan vaan silloin kun on pakko. Muutama reissu ollaan päästy ilman oksentelua sen jälkeen, kun se ylipäätään alkoi. Ensimmäisen kuukauden Luna kulki pahoinvoimatta autossa. Täytyisi varmaan treenailla useasti pieniä matkoja, ettei ainakaan ottaisi tavaksi sitä.
1276017508_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Luna sai toisen rokotuksen viime viikolla. Kohta puoleen on kahden viikon varoaika ummessa ja sitten Lunaa uskaltaa päästää kaikkia haukkuja katsomaan :) Tytöltä löytyi myös ensimmäinen punkki silmäluomen yläpuolelta, mikä saatiin näppärästi poistettua. Täytyy varmaan ostaa punkki- ja ötökkäkarkotetta molemmille koirille, kun tänä kesänä tuntuu punkkeja olevan enemmän liikenteessä.
Nemo menee muuten huomenna maksa- ja munuaisarvokokeisiin ja mahdollisesti myös kuvataan rintaontelo sisäisten verenvuotojen varalta. Toivottavasti kaikki on kunnossa!
Tänään TOKOiltiin Nemon kanssa, mutta pojalla oli vähän muut mielessä... Kaikkia ihania naisia oli ympärillä ja mahtavia hajuja joka puolella ;) Saatiin kuitenkin onnistuneita pieniä pätkiä liikkeistä; paikalla istuminen, liikkeestä maahan, seuraamisen käännökset, 180 asteen käännös (meille ihan uusi juttu), hyppy ja luoksetulo.