Kaikenlaista pientä ollaan puuhailtu kotinurkissa.
Nemon kanssa TOKOiltiin muutaman viikon tauon jälkeen.  Poika oli ihan skarppina tunnilla, jopa niin skarppina, että lähti omin päin moikkaamaan vierustoveria, russeluros Frodoa, sillä välin, kun kuuntelin open ohjeita.. Onneksi ei käynyt kuinkaan, vaikka Frodo sanoi kovan sanan, jonka jälkeen Nemo hipsi nöyränä poikana takaisin mun luo pää alhaalla ja häntä koipien välissä ;) Kotiläksyksi saatiin paikalla makuu (palkan jälkeen pysytään edelleen maassa), liikkeestä maahanmeno ja seuraaminen niin, että namia saa jatkuvasti, liike ei lopu yhden namin jälkeen. Luna kävi kans TOKO kentällä pusuttelemassa ja hurmaamassa kaikki ihmiset!
Lunan kanssa oltiin toistamiseen pentupiirissä, jossa oli taasen paljon koiruuksia. Cockeriuroksen kanssa tuli vähän sanomista kertaalleen, jonka jälkeen pidin tiukasti silmällä pentuja. Cockeri rähisi muittenkin kanssa, se vähän lohdutti ;) Luna vaan taisi sanoa tiukimmin vastaan, kun koko porukka kääntyi yhtäkkiä meitä katsomaan... Ei muuta, kun tyttö hetkeksi kainaloon jäähylle.
Jonkin verran ollaan päästy tutustumaan muihin koiriin. Luna vähän arkailee isompien kanssa, kuten napolin mastiffia (painoa 80kg) tai labradorinnoutajaa, mutta nuuskimaan on uskaltautunut ainakin collien ja kääpiösnautserin kanssa.
1271965284_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Kauniimpi sukupuoli edustaa
Pikkuhavaintoja matkan varrelta:
- Luna painaa 2,4kg, ruokahalu on jo parempi, mutta edelleen on hinku Nemon kipolle, eikä oikein omasta syömisestä tule mitään ennen kuin kuulee, että Nemo on syönyt. Luna on jo hiljaa, kun ruokaa valmistellaan kippoihin, ensimmäisen viikon ulvahteli kuuluvasti.
- Yksinolo sujuu paremmin, kotoa lähteissä Luna on hiljaa, mutta tullessa huutaa suoraa huutoa muutaman minuutin, jonka jälkeen vasta päästetään tyttö liikenteeseen. Naapurit eivät ole kuulleet päivisin minkäänlaista melua meiltä, onneksi!
- Luna pääsee nyt jo sohvalle hyppään ja tänään parsonlenkin jälkeen tuli eka pissa sinne... Turvaportista ei mahdu enää läpi, pää jää kiinni ;) Helpottaa kummasti, kun voi laittaa koirat tarvittaessa jäähylle portin molemmin puolin.
- Nemo on alkanut hyppimään syliin, taitaa olla vähän mustis, kun Lunaa vaan sylitellään. Yleensä ponnaa ihan varoittamatta paikoiltaan syliin ja on siinä niin leveesti, että varmasti huomataan :) Lenkkeillessä Nemo on ihmeissään, kun vaan Lunaa moikataan ja yleensä pomppaa aika nopeasti rapsuttelijan eteen, että häntä kans.
- Luna on oppinut istumaan pyynnöstä. Läpimurron taisi tehdä veljentyttö Jonna, joka niin hanakasti aina palkkaa koiria ;) Luna osaa myös nimensä, tulee tänne -sanalla luokse viipymättä ja uskoo myös irti -sanaa.
Ai niin, oltiin viikko sitten tallilla ja koirilla oli vähän liiankin hauskaa... Molemmat olivat lentoon lähdössä, narut solmussa, varsinkin kun näkivät kissoja. Luna yritti niitä vähän äänellään komentaa leikkiin, mutteivät uskaltaneet tulla, kun Nemo kimpoili vieressä narun päässä. Lunalla olisi ollut sanottavaa myös tarhassa oleville hevosille, muttei sitten viitsinytkään, kun jatkettiin vaan lunkisti matkaa. Lopuksi päästin koiruudet juoksemaan tyhjään maneesiin, mutta siitä oli se normijuoksentelu kaukana. Lunakin otti vaan suun täyteen ihanaisia munkkipalloja ja lähti karkuun niin paljon kun jaloista pääsi... Siinä tuli pari ärräpäätä, kun kaivelin shittiä sieltä kurkusta ulos... Tällä viikolla onkin sopivasti madotus ja kahden viikon päästä eka rokotus.
1271966014_img-d41d8cd98f00b204e9800998e´
Mä oon Tampereelta, mustaamakkaraa nääs