Kyllä, Nemo oli eilen meikkikutsuilla 12 tytön kanssa :) Olin vähän yllättynyt ja ylpeä pojasta, kun hän malttoi olla niin hissukseen. Tottakai Nemo morjesti kaikki moneen kertaan, mutta malttoi pureskella luita ja välillä makoilla paikallaankin.
Palkinnoksi poika pääsi Kaupin metsään Nette-cockerin kanssa juoksemaan. Samalla poikettiin tsekkaan vinttikoiraradan meininkejä ja suhteilla Nemo pääsi kokeilemaan vieheen perässä juoksua. (Työkaveri sanoi, että tän koiran on pakko päästä äijien juttuihin, se on joutunut oleen meikkikutsuilla :D!) Viehe kyllä kiinnosti Nemoa, mutta jo 10m jälkeen alkoi ihmetyttään, miksi ne ihmiset jäi sinne lähtöviivalle... Mennään varmaan elokuussa kokeileen uudestaan, kun toiminta jatkuu ei-vinttikoirille.
Tuli muuten testattua tänne-kutsua tosi tilanteissa. Loppumatkasta Nemo meinasi juosta mopojen alle ja hetken päästä tuli koira vastaan nurkan takaa. Mopokarjaisua Nemo varmaan vähän pelästyi, kun jähmettyi paikalleen, katsoi taakseen ja tuli luokse. Koiran tapauksessa joutui pari kertaa sanomaan tiukasti, mutta tuli sitten.
Niin joo ja maanantaina oli parson-agility-alkeiskurssin viimeinen kerta ja päästiin menemään rataa. Oikealle esteet, putki ja puomi sujuivat paremmin, vasemmalle oli ohjaajalla enemmän tekemistä... Muuten menikin treenit suht hyvin, mutta Nemo putosi kahteen kertaan puomilta :/ Onneksi ei näyttänyt/näyttäisi olevan mitään vaivaa, joten taidettiin selvitä säikähdyksellä.
Agilityyn pääsee jatkossakin, mutta meille taitaa tulla kahden viikon tauko, kun kesäloma alkaa!