1.4.2018

Iltasuukkoja

Aurinkoista pääsiäistä! Kelit on jälleen hemmotelleet meitä, en tiedä tohdinko tätä ääneen sanoa, ei haittaa, vaikka on lunta, koska kuratassut on huomattavasti huonompi vaihtoehto ;)


Jäälle menossa

Mutta asiaan... Aloin olla jo epätoivoinen Nugan närästyksen suhteen, sillä uusi Golden Eaglen ruoka närästi päivä päivältä enemmän ja mörrimöykky oli palannut. Tein myös havaintoja, että Nuga oli kärttyisimmillään ruoan jälkeen, sillä aamuisin ennen lenkkiä tulee aina eteisessä antamaan suukkoja (maha tyhjä) ja kun tullaan lenkiltä ja on syönyt, niin murisee pelkästään, kun sitä katsoo, eikä sitä voi mennä silittämään töihin lähteissä (peruuttaa), kuten kahta muuta. 


Härmälä Camping takana

Niinpä sain tutulta, joka paininut koiransa kanssa samankaltaisten oireiden kanssa, vinkin koiranruokaan, joka on mahaystävällinen: Royal Caninin Hypoallergenic. Ei ollut käynyt edes mielessä, että allergianappula olisi sellainen! Siinä on proteiinit pilkottu valmiiksi, jolloin sulaa vielä paremmin.


Kevättalvi <3

Tilanne, kun oli päällä, niin eläinlääkärin ohjeen mukaan vaihdoin nappulan kerta laakista yhtenä iltana maitohappobakteerilla ja piimällä höystettynä. Samaisena iltana, kun oltiin lähdössä vielä pienelle happihyppelylle, niin Nuga syöksyy eteisessä kahdella jalalla pussaamaan mua! Never happened! #sydänpakahtuu <3 


Laiturilla

Nuga on siis ollut "aina" iltaisin kiukkuinen (nyt sen vasta ymmärrän, että iltapalan jälkeen) ja ennen, kun helikobakteeri löytyi, niin sitä pidettiin iltaisin boxissa, ettei se ala tappelemaan isänsä ja joskus jopa äitinsä kanssa. 


Äiti ja poika

Noh, jottei tää nyt olisi mikään "he elivät onnellisena elämänsä loppuun asti " -tarina, niin närästys palasi neljän päivän jälkeen. Ilmeisesti olin antanut liian vähän nappulaa ja maha pääsi liian tyhjäksi, joten aloin antamaan suurempaa määrää, maitohappobakteeria, Pepcid Duoa ja piimää/kermaviiliä. Taas on kaksi päivää menty ilman närästystä! Nyt kaikki peukut pystyssä, että tilanne tasapainottuu. 


Nemo haistelee kevättä

Hassua, mitä muutoksia on tullut koiran käytökseen mm. lenkeillä painelee letkan ekana, aiemmin on hinannut koko ajan Nemon hännässä ja käynyt merkkailemassa vain niihin puihin, mihin isänsäkin. Heiluttaa häntää kaikilla lenkeillä, ei tverkkaa sohvaa vasten, nukkuu autuaana sohvalla illalla muiden kanssa jne. 


Härmälänsaaressa

Tällä viikolla koirat ovat liimaantuneet yhtenään iholle <3 Johtunee siitä, että on käyty kahden kaupungilla yms, koirien pitäessä sillä välin vahtia kotona. Koirien tämän viikon aktiviteetteinä on ollut perinteinen parsonlenkki Mimmin ja Martin kanssa Ylöjärvellä. Mulla oli kaikki kolme koiraa mukana ja ihmeesti sitä nykyään selviää ilman hermojen menetystä. Lunalle on toki pakko laittaa vedonesto päälle. Lopuksi Luna ja Martti pääsivät vähän kahden kesken haistelemaan, kaverukset :) 


Elämänkumppanit

Pääsiäisloman ekana aamuna tehtiin pitkä lenkki jälleen jäätä pitkin ja napsin kuvia, minkä ehdin. Kulkijoita oli jonkin verran, joten ainoastaan Nemo sai mennä pienen matkaa vapaana. Käytiin tekemässä kierros myös Härmälänsaaressa, mikä oli elämys etenkin Lunalle, kun oli pieniä metsäpolkuja ja oravia. Myös Nuga oli kohtalaisen kiinnostunut oravien puuhista ;)

Tänään suunnitelmissa lähteä maalle heppoja moikkaamaan koko perheen kesken <3


Kotiin päin puistoja pitkin

Mukavaa loman jatkoa, kenellä sellainen nyt on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!