20.3.2018

Aamuherätyksiä

Arkeen on palattu ja tuntuupa aamuherätykset taas aikamoisilta :P Ehkä tähän tottuu ja haavena olisi edes yhtenä aamuna viikossa herätä aiemmin, jotta ehtisi koirien kanssa pidemmälle lenkille ennen töihin lähtöä! Se on niin ihana tunne, kun koirat painelevat takaisin peteihinsä tyytyväisenä tuhisten ja onhan sitä itse paljon pirteämpi heti aamusta kunnon lenkin päälle. Samainen haave tuntuu olevan joka kevät, mutta toteutuu vaan kerran pari, joten katsotaan, kuinka tänä vuonna käy :P
 
 
Nemo aamutuimaan sängyssä

 
Ihan vielä ei jaksais nousta...
 
Lomasta jäi päällimmäisenä mieleen rento fiilis kotona olosta ilman aikatauluja ja koko perheen voimin. Koirat olivat reporankana joka päivä lenkin päälle ja puuduttaahan se erilailla, koska ei saa niitä päivittäisiä pitkiä kauneusunia meidän ollessa kotosalla ja kun liikkeitä on tarkkailtava.
 
 
Jäällä, ei ketään missään

 
Paitsi meidän pojat <3
 
Sairastelusta palkintona itselle kävin kaupoilla loppuviikosta ja olin hieman hövelillä päällä ostaen koirille isot kasat erilaisia luita ja isomman pedin. Uusi peti sijoitettiin vanhan pedin paikalle portaiden alle ja vanha peti nostettiin olohuoneeseen sohvan viereen kauas telkkarista, omaan koloonsa. Molemmissa pedeissä on nähty tyytyväisiä asukkaita pienellä kerällä <3 Edelleen kuitenkin boxit on ne ykkösmestat nukkumiselle, jos niitä on näköpiirissä, luukut auki.
 
 
Nemo valmiina esipesuun
 
 
Harvinainen hetki, Nuga ykkös kerjuupaikalla aamulla (Nemo painellut petiin maate aamulenkin jälkeen)

 
Tallipojat
 
 
Luna jälkilöylyissä
 
Loppuloma meni miehen sairastaessa ja itsekin vielä puolikuntoisena, mutta kotona tuli kuitenkin hissukseen touhuttua mm. siivoamalla vaatekaappi, leipomalla, trimmaamalla Nemo jne. Onneksi pääsiäisloma jo häämöttää ja sillä ajatuksella mennään 7 aamuherätystä ;) Pääsiäinen on meillä perinteisesti ollut rentoutumisen aikaa, ilman pakollisia menoja. Katsotaan nyt, maltetaanko sekin loma vaan olla vai touhutaanko jotain niitä juttuja, mitä oltiin haaveiltu lomalla mm. hiihtäminen, pakohuoneilu, avanto yms.
 
 
Nugan lempparilelu
 
 
Tää on MUN!
 
Kiva Koirakansalainen -kurssin viimeinen tunti oli viime viikolla ja kehuin opea maasta taivaisiin, niin hieno kurssi, jonne oli joka kerta mukava mennä ja harjoitukset oli tosiaan monipuolisia sekä tunnin rakenne tehokas. Aiheena kuitenkin ihan tavalliset arjen tilanteet koiran kanssa. Testi on nyt tämän viikon sunnuntaina ja jännittää vähän, kuinka se menee! Olisi hieno päästä läpi, koska Nemo on kiva koira, mutta jokseenkin villi maakari vielä 9 vuoden 9kk:n iässä :) Testin haaste on tosiaan namittomuus eli siellä ei saa olla palkkaa mukana, joten esim. seuraaminen on hieman haastavaa, kun maassa on sen sadan sortin ihanat tuoksut. Vaikeimmat kohdat ovat kuitenkin ne, kun ihminen tulee luokse ja Nemon pitäisi olla ihan viilipyttynä hyppimisen, tohkaamisen & pussaamisen sijaan <3 Toivotaan, että tuomari on meille myötämielinen ja katsoo jotain sormien läpi :D
 
 
Nemoa ei tunnistettu kurssilla, kun oli tehnyt muodonmuutoksen parturissa ;) <3
 
Hyvää viikkoa, kevättä kohti mennään, vaikka lunta tuleekin joka päivä lisää! ;)

4 kommenttia:

 1. Nemo on todellakin kuin eri poika 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, seuraavana on sitten Lunan ja Nugan vuoro!

   Poista
 2. Ihanat noi tallipojat !
  Ja teilläkin tykätään saunoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pojat kyllä tykkäävät toisistaan ja sulassa sovussa lenkkeillään sunnuntaisin :) Luna on tosiaan kova saunomaan!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!