22.4.2017

24h huvitus

Meillä on yökylässä Bond-pentueesta Helmi (Finding Nemo's Diamonds are Forever), jonka perhe lähti risteilylle. Mistä näitä helppoja parsoneita saa? <3 Tyttö on kun ihmisen mieli! 


Helmi on mun aarre <3

Meidän laumaan, kun ei oikein muut koirat sovi ja Helmillä on kaiken päälle juoksut (ei vielä tärpit, onneksi!), niin ollaan tehty lenkit pääosin erikseen ja hengailtu yläkerrassa. Näin ollen pojat on olleet lunkisti alhaalla, kun ei ole tuoksuja siellä lattialla. Ulkona Helmi viipottaa nenä maassa ja kohtaa muut koirat nätisti, mutta maassa hiippailevat linnut saa tytön vauhtiin, joten on hyvä varautua pitämään kunnolla flexistä kiinni. Rauhoittuu kyllä yhtä nopeasti, kun on kiihtynytkin. Ihanasti tyttö ottaa myös kontaktia ja seuraa mukavasti namin kanssa. 


Jalkapallokentän laidalla


Meidän lenkkihuudeja

Sisällä Helmi pääosin pötköttelee, mutta lähtee kyllä esim. pyykinlajittelu hommiin mukaan (perus parson ;). Tyttö on tottunut myös olemaan yksin eli odottelee nätisti ylhäällä, jos käyn alhaalla keittämässä teetä tms. Muutaman kerran on vinkunut ylhäällä, mutta johtunee siitä, että meidän koirat liikuskelee alhaalla ja Lunalla ylättäen on ollut kaikkein vaikeinta, sen vinkumisesta ei meinannut tulla eilen illalla loppua, mutta onneksi lopulta rauhoittui unille omaan petiin. Nemollakin oli yhdellä lenkillä vauhti päällä Helmin kanssa, kun sai tuoksun nenäänsä. Tyttö olisi puhtaasti leikkinyt pappansa kanssa, mutta Nemolla oli ihan muut mielessä, sisällä kuitenkin on täysin hiljaa ja lunkisti (onhan tärpit vasta 7 päivän päästä)! Helmi osaa myös haukahtaa, jos ulkoa kuuluu joku epäilyttävä ääni, kuten roskisauton jytinä, mutta se loppuu lyhyeen. 


Tarkennus pielessä, mutta onhan se nyt nöpönen


Joko tää kuvaussessio riittäis?

Kokeiltiin Helmin kanssa myös älypelejä, mitä tyttö ei varmaan ollut aiemmin testannutkaan ja ei ollut aluksi kovin kiinnostunut. Pienen houkuttelun jälkeen pääsi hommasta kiinni ja johan löytyi namit. Toisella kertaa menikin sitten jo, kun vanha tekijä, mutta keskittyneen tarkasti versus meidän koirat, jotka ryykii ja lopulta heittelee pelilautaa, jos ei namit ala nopeasti tulemaan suuhun. Yön Helmi tuhisi tyytyväisenä kainalossa välillä kuumissaan paikkaa vaihtaen. On se ehkä maailman paras tunne, kun parson liimautuu ihan liki luottavaisena <3


Pesulla


Lunkki tyttö


Kleni isän näköä

Valokuvia on mahdottoman vaikea saada tuosta elohiirestä! Kääntää päänsä pois kamerasta, jos on paikallaan ja muuten mennä viipottaa. Yhden tärähtäneen ja väärin tarkentuneen kuvan kaikesta huolimatta lisäsin Instaan. Katsotaan, jos päivän mittaan vielä kävisi parempi onni.


Illallinen kahdelle, huomaa tarjottimen alareuna


Lempilelukin kuvassa

Mukavaa lauantaita, mitäs teillä on ohjelmassa? Täällä ei ihmeitä, paitsi illalla Tappara-Kalpa peliin, jota ennen Helmin palautus omaan kotiin :) 


Tarkkana kuuntelee alakerran ääniä

P.S. Tyttö lähti tällä välin tietokonehuoneesta toiseen huoneeseen pötköttelemään omiin oloihinsa. Sekin on mukavaa vaihtelua, kun pääsiäisen pyhät mulla oli 2-3 perskärpästä kaikessa ohjelmassa mukana mm. huoneenjärjestystä on kiva vaihtaa, kun koko ajan on joku tassuttelija jossain välissä tai kolossa :D (Luna viihtyy vähän paremmin omissa oloissaan, kun pojat eli siksi välillä mukana touhussa oli vaan 2 koiraa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!