5.3.2024

Kevään kynnyksellä arvotaan

Kevään kynnyksellä arvotaan Nemon suosikkituotteita! Koiran puuhapaketti sisältää:

💚 Tummelin paahtopaistin makuinen hammastahna + hammasharja

💚 Hau-Haun viljaton makupalapussi

💚 Kettu roadkill -lelu

Paketit arvotaan kahdelle (2) henkilölle Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen (paketin arvo 15€). Mukaan pääset kommentoimalla blogissa tai Facebookissa, mitä odotat keväältä?

Me odotetaan viileitä kelejä ja niin ollen Nemolle kevyttä askelta lenkeillä!

Arvonta alkaa nyt ja loppuu tiistaina 12.3.2024 klo 18.00. Voittajille ilmoitetaan yksityisviestillä ja blogipostauksella. Facebook ei ole osallisena arvonnassa.

Meillä koiran hampaiden harjaus on joka iltainen rutiini, joka onnistuu nykyään parissa minuutissa. Nemo tulee luokse, kun hammasharjaan laittaa hyvänmakuisen hammastahnan ja harjauksen jälkeen saa aina nuolla harjasta herkkutahnan loput. Palkinnoksi saa tietysti vielä muutaman namin. Roadkill -lelu on kestosuosikki kautta aikojen, vinku kiinnostaa ja pehmeää lelua on helppo kantaa, ravistaa ja repiä.


Onnea arvontaan! Jäädään innolla odottamaan teidän kommentteja ja samalla jaetaan hyvää fiilistä kaikille lukijoille. Kevät saa aina hymyn huulille 💚

4 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!