1.4.2024

Kaikki mitä pääsiäiseen tarvitsee

Hyvää 2. pääsiäispäivää! 


Kaikki mitä pääsiäiseen tarvitsee: vähän herkkuja, hyvä kirja ja tietysti koira <3

Meillä on ollut mainio pääsiäisloma rentoutuen kotosalla. Ollaan tehty joka päivä heti aamusta pitkä lenkki ja niin ollen Nemo on mennyt aamupalan jälkeen tyytyväisenä omaan petiin tai mun kainaloon sohvalle nukkumaan. Parasta, kun saa aloittaa aamut kaikessa rauhassa. Oon tehnyt käsitöitä, katsonut sarjoja ja lukenut yhden kirjan loppuun.

Pääsiäinen on kyllä joulun jälkeen seuraavaksi paras pyhä, kun on jo kevätjutut mielessä, muttei ole mitään tarkkoja perinteitä. Pitkä viikonloppu menee monesti sopivassa suhteessa rentoutuen ja puuhaillen kotosalla mm. auton imurointi, pyykinpesua, leipomista. Nyt tuli lisäksi käytyä leffassa, kirpparikierroksella ja treffattua paria ex-työkaveria maaseudulla. 


Aamusumu


Kelpaa kulkea, kun tällä suoralla sepelit siivottu asfaltilta

Nemon kevättrimmi aloitettiin tällä viikolla ja on jo melkein valmis, kun joka päivä on siistinyt noin 10 minuuttia kerrallaan. Viimeistelyä kaipaa vielä tassut, mahanalunen ja parta. Poika on vaikuttanut ulkona tyytyväiseltä, kun paksuin karva on poissa, eikä vielä ole haitannut menoa lämpöisemmät kelit. 

Edellinen Librela nivelpistos reissu Eläinklinikka Oivaan meni tosi hyvin! Mua jännitti lähinnä se autossa käyttäytyminen, mutta tällä kertaa Nemo nukkui mennessä ja kun puhuin puhelimessa kuulokkeet päässä takaisin tullessa, niin boxista ei kuulunut mitään kitinää. Oivassa meitä vastassa oli taas yksi timanttisista hoitajista Sari ja tuli höpistyä seniorikoirista yleensä. Hoitaja sanoi iloisesti, että olipas ihana nähdä vielä iloinen Nemo pappa!


Aamupalan aikaan


Parhautta tyytyväisenä tuhiseva pieni kerä

Eläinystäväsi Lääkärillä olikin somessa ihana postaus ja ketju, johon sai lähettää kuvan senioriystävästä ja kertoa, mikä yhteisessä ajassa on ollut ihaninta. "Mottomme on, että niin pitkään kun lemmikin silmäkulmassa pysyy pilke ja sen elämänlaatu on hyvää, on lemmikin hoito mielekästä. Vanhuus itsessään ei ole sairaus ja asianmukaisella hoidolla voidaan taata usein vielä laadukkaita ja elämisen arvoisia hetkiä". Meillä Nemo 15v 9kk ja ihaninta yhteisessä ajassa on ollut Nemon jokapäiväinen hyväntuulisuus ja pieni jekkuilu sekä rauhalliset aamulenkit ja tietysti se hetki, kun koira käpertyy kainaloon tuhisemaan <3


Lumitilanne asfalttitien reunassa


Ja lenkkipolulla

Mukavaa pääsiäisen jatkoa ja olkaa tänään varuillanne aprillipilojen suhteen!

2 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!