21.10.2012

Suunnitelmia kotiin

Tämä blogi on ollut vähän paitsiossa, sorry. Pieniä juttuja riittäisi vaikka joka päivälle, mutta puuttuu ne valokuvat ja edelleen haluaisin alakertaan kunnon koneen, sillä koneella olo yläkerrassa on aina koirilta pois. Toki koirat pääsevät tähän tietokone/vierashuoneeseenkin, mutta eivät oikein viihdy suljetun oven takana ja jos pidän ovea auki, niin alkaa usein joku ralli portaissa...



Sisustusjuttuja on mietitty kovasti vierashuoneeseen ja portaiden alle. Eilen tehtiin mittauksia pikkuruisessa huoneessa, käytiin kartoittamassa vuodesohvien tarjontaa, löydettiin vihdoin pieni jakkara vaarin pöydän eteen ja muutamia kehyksiäkin haalin kotiin. Viime viikolla meinaan tilasin netin kautta valokuvia olohuoneeseen pieniin kehyksiin, Korfun matkalta ostettuun kehykseen ja portaiden alle suurennetut kuvat jokaisesta koirasta. 

Portaiden alle siis haaveilen sellaista koirien löhöilypaikkasta, missä voisi olla ihan joku taso/puinen sohva, jonka alle saisi koirien boksit kauniisti piiloon (tykkäävät pötkötellä niissä kovasti) ja tason päälle sekalainen sarja vilttejä ja tyynyjä. Katsotaan, kuinka hommat etenee. Ihmettelen, kuinka saatte miehenne porakoneen kanssa hommiin, kun meillä se on aina useamman kuukauden maanittelun tulos :D

Lyhdyt laitoin eilen illalla pihaan ja niiden sisälle kynttilät palamaan. Ihanaa tunnelmaa tuo tähän pimeään ja märkään vuodenaikaan.




Käsityöprojektit näyttää tältä...



Teen siis ylimääräisiksi jääneistä lankakeristä lapsille lämpöisiä tumppuja, sukkia, pipoja, hiuspantoja yms. joululahjaksi. Lahjoista puheenollen, olen muutamia kivoja juttuja löytänyt jo pukinkonttiin. Vielä en tiedä, kenen pakettiin ne sujahtaa, mutta jemmassa on mm. pari pokkaria, huivia ja pyyhkeitä. 


Lunkkia sunnuntaita!

2 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!